Каталог
Каталог

Лабораторен мокър метод на изпитване Автоматичен лазерен анализатор на размера на праховите частици,

20.09.2023 00:00

Лабораторен мокър метод на изпитване Автоматичен лазерен анализатор на размера на праховите частици,

Отговор на обявата

Описание на продукта

Интелигентен напълно автоматичен лазерен дифракционен анализатор на размера на частицитеWinner2006A/B с теория на разсейването MIE за прецизно тестване на разпределението на размера на частиците от 0,01μm до 1000μm. Приема двоен лазерен лъч и вградена система за подготовка на пробите, интелигентна работа, много лесен за използване от инженера, предлага точни и надеждни данни. Той ви позволява да разбирате добре материалите, като абразиви, лепила, агрохимикали, барит, батерии, бентонит, боров карбид, бруцит, балон, калцит, калциев карбонат, сажди, катализатори, цимент, керамика, химикали, глина, въглища, покрития, корунд, козметика, диамантен прах, доломит, диатомит, емулсия, околна среда, експлозиви, ферит, брашно, флуоресцентни материали, флуорит, храни и Напитки, хранителни добавки, графит, смилане, мастила, каолин, медицина, метален прах, слюда, смилане, минерали, оксиди, бои, хартия, нефтохимически, фармацевтични продукти, пигменти, мазилка, пластмаси, полимери, кварц, огнеупорни материали, смоли, силициев диоксид, каша, почвени утайки, нишесте, сяра, синтетика, талк, тонери, турмалин, воластонит, зеолит, циркониев силикат и др. Индустрия.

Основни характеристики

(1) Уникален сходящ светлинен път на преобразуване на Фурие, За по-добро тестване на субмикронни частици, Приемане на ортогонална технология с двоен лазерен лъч, патентована технология, разширен обхват на измерване от 0,01/0,1μm-1000μm.

(2) Интелигентният режим на работа реализира тест с един ключ, автоматично подаване на вода, ултразвукова дисперсия, циркулация и източване на водата, така че не само може да се намали работното натоварване, но и да се получи по-добра повторяемост след отстраняване на грешките на човешкия фактор.

(3) Автоматичната система за подравняване на оптичната светлина се състои от прецизен четирифазен хибриден стъпков двигател, чиято точност достига до ниво микрони, за да може светлинният път да бъде винаги в добро състояние.

(4) Система за диспергиране/подготовка на течни проби: Пълно вграждане на механично разбъркване, ултразвукова дисперсия и път на циркулация в едно, голяма мощност на циркулационната помпа и оптимизиране на дизайна на тръбопровода, ефективно предотвратяване на утайката от големи частици.

(5) Софтуерна поддръжка:

(6) Изходни параметри: (D50, D03, D06, D10, D16, D25, D75, D84, D90, D97, D98, задайте всяка стойност, S/V, D[3,2], D[4,3] )

Приложение

Winner2006A/B се използва широко за цимент, керамика, медицина, допинг, багрила, подложки, химически продукти, катализатор, спойка, прах, добавки, пестициди, експлозиви, графит, фоточувствителни материали, гориво, метален и неметален прах, калциев карбонат, каолин и други прахообразни материали.

Профил на компанията

Jinan Winner Particle Instrument Co., Ltd. е специализирана в областта на анализаторите на размера на частиците повече от 30 години, тъй като през 1985 г. предприемаме разработване на анализатори на размера на частиците по национален научен проект. Ние сме първият производител, който произвежда анализатор за размер на наночастици в Китай. Нашият анализатор на размера на частиците ще ви позволи да разберете добре материалите и да спестите време и разходи. Надеждните данни позволяват на учените, изследователите и инженерите да развиват формули и процеси с увереност. Нашите продукти направляват научните изследвания и разработването на продукти, управляват и контролират качеството на производството и оптимизират продукцията. Към момента разполагаме с лазерен анализатор на размера на частиците, анализатор на размера на частиците с изображение, анализатор на размера на частиците в спрей, брояч на частици и анализатор на размера на наночастиците и т.н. Ние сме посветени на това да ви предложим най-доброто решение за анализ на размера на частиците. Вашето удовлетворение е нашата вечна цел!

 

 


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
山东省

Място
济南市

Допълнителна информация