Каталог
Каталог

Катализатори, базирани на принципа на MIE разсейване

12.04.2024 16:05

Катализатори, базирани на принципа на MIE разсейване

Отговор на обявата

Лазерно разпределение на размера на частиците на добавките Победител 2005

Описание на продукта

Интелигентен напълно автоматичен лазерен дифракционен анализатор на размера на частиците Winner2005A/B с теория на разсейване MIE за прецизно тестване на разпределението на размера на частиците от 0,01/0,1 μm до 1000 μm. Той приема двоен лазерен лъч и вградена система за подготовка на пробата, интелигентна работа, много лесен за използване от инженера, предлага точни и надеждни данни, вграден страничен широкоъгълен детектор, гарантира получаване на ъглите на разсейване на частиците от 0,01 микрона.

Основни характеристики

(1) Светлинен път: Приемане на сходяща светлина с преобразуване на светлината на Фурие, обхват на измерване, разширен от 0,01μm-1000μm.

(2) Интелигентният напълно автоматичен режим на работа реализира един ключов тест, автоматично подава вода, ултразвукова дисперсия, циркулира и източва водата, така че не само може да намали работното натоварване, но и да получи по-добра повторяемост след отстраняване на грешките на човешкия фактор.

(3) Автоматична система за подравняване на оптичния път,
Прецизността на четири хибридни стъпкови двигателя в автоматичната система на оптичните компоненти, микропрецизност от 0.01μm, инструментът на светлинния път винаги е в най-добрия си вариант, за да се елиминират ръчно на светлинния път и неприятностите и трудностите, но също така да се повиши точността и стабилността на резултатите от теста.
(4) Пълно вградена система за диспергиране на проби,
Автоматична система за мокро диспергиране, СОП реализира операция с един ключ.
комплект механично разбъркване, ултразвукова дисперсия и циркулационен път в едно, Той осигурява равномерно разпръскване и разпределение на частиците, избягва много лоши явления, като неравномерно разпределение на частиците, отлагане на големи частици поради дългата външна тръба на диспергиращата система, гарантира представителността на резултатите от изпитването.

(5) Софтуер за анализ: Приемане на патентована технология за неограничено свободно монтиране прави анализа на частиците неограничен от никакви функции, като наистина отразява разпределението на размера на частиците.

(6) Високочувствителен фотодетектор, събиращ всички сигнали за разсейване на частиците, гарантира добра точност.

(7)Изходни параметри: (D50, D03, D06, D10, D16, D25, D75, D84, D90, D97, D98, задаване на всякаква стойност, S/V, D[3,2], D[4,3] )

Осигуряване на качеството

1. Стриктно спазване на системата за управление на качеството ISO9001-2000.2. Стриктен контрол от закупуването на материали, проверка на процеса до крайния тест за разпределение на размера на частиците.

3. Отдел за контрол на качеството за изпълнение на разпоредбите за контрол на качеството.
4.Само квалифицирани компоненти ще бъдат сглобени и общият лазерен анализатор на размера на частиците трябва да бъде проверен напълно преди продажбата.
5.Лазерният анализатор на размера на частиците ще бъде обработен, за да се предотврати тестът за разклащане преди доставката.

Следпродажбено обслужване
1.Ще бъде предложен демо видео диск с операцията. 2.
3. Датата за гарантиране на качеството е 1 година от приключване на плащането, технологичната поддръжка ще бъде осигурена за цял живот. И след това ще съберем разходите, ако предоставим аксесоари за ремонт.
4. Поддръжка при повреда на оборудването, причинена от неправилно боравене (ще бъдат събрани съответните разходи).
5. Предлагаме компонентите с благоприятна цена и продължителна поддръжка.

Опаковане и доставка

Оборудването за тестване на частици на победителя е опаковано в дървена кутия.

Ще изпратим машината чрез DHL, FeDex, China express, по море и по въздух.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

закупуване на лазерен анализатор на размера на частиците трябва да знаете точки:

(1) Какви материали трябва да се тестват?
Ако става въпрос за суспензия/емулсия, трябва да се избере течен дисперсионен анализатор на размера на частиците, а някои материали реагират и с вода, така че се нуждаят и от течен дисперсионен анализатор на размера на частиците. Обикновено циментът, металните прахове и фарамциевите материали се нуждаят от сух дисперсионен модел анализатор на размера на частиците.


(2) Какъв диапазон на размера е необходимо да се тества?
Досега, въз основа на MIE разсейване, лазерният анализатор на размера на частиците може да тества диапазона на частиците е 0,01um-2000um.
Ако диапазонът на материалите не е толкова широк, например 10um-20um, по-малкият диапазон на разпределение на размера на частиците да се избере по-близък модел ще бъде по-прецизен, не е необходимо да се купува модел с голям диапазон.


(3) Какво е дисперсна среда?
За течен модел, за да може пробата да се разпръсне добре и да се свърже в лазерния анализатор на размера на частиците, обикновено трябва да използваме вода, алохол или органичен разтворител като дисперсна среда. за сух дисперсен модел просто използвайте сгъстен въздух като дисперсна среда. на сегашния пазар цената на сухия лазерен анализатор на размера на частиците е по-висока от тази на течните дисперсни модели, така че ако може да се тества добре, течният модел е по-добър.

Повече въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви предложим най-подходящия лазерен анализатор на размера на частиците за вас!

Номер на модела Winner 2005A Winner 2005B
Срок за изпълнение:
Количество (комплекти) 1 - 2 > 2
Срок за изпълнение (дни) 5 За договаряне
Персонализация:
Персонализирано лого (мин. поръчка 1 комплект)
Персонализирана опаковка (мин. поръчка 1 комплект)

Подробности за покупката
Защита с

Доставка:

Свържете се с доставчика
За договаряне на подробности за доставката

Плащания:---
Насладете се на криптирани и сигурни плащания Преглед на детайлите

Връщане и възстановяване на суми

За неизпълнени, липсващи или други проблеми с продукта Преглед на детайлите

Срок за изпълнение:
Количество (комплекти) 1 - 2 >2
Срок за изпълнение (дни) 5 За договаряне


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Място
济南市

Допълнителна информация