Каталог
Каталог

Мокър високопрецизен лазерен анализатор на размера на частиците

22.08.2023 00:00

Мокър високопрецизен лазерен анализатор на размера на частиците

Отговор на обявата

Победител 2000ZD с технология за изпитване на три блока >= 1 комплекта

Описание на продукта


Интелигентният лазерен анализатор на размера на частиците Winner2000ZD/Winner2000ZDE извършва автоматичен тест, автоматично подравняване, автоматично подаване на вода, автоматично източване, автоматично отстраняване на мехурчетата, автоматична ултразвукова дисперсия, автоматично почистване и т.н., наистина реализира операция с един ключ. Той приема напълно вградена система за вземане на проби, ефективно предотвратява проблемите с утаяването на големи частици в циркулационния тръбопровод, осигурява добра точност. Приема цялостен принцип за измерване на размера на частиците чрез лазерна дифракция с високочувствителен пръстеновиден фотоелектричен детектор, който значително подобрява точността на теста, оригинално разработена технология за свободно монтиране на софтуер, вярно отражение на разпределението на размера на частиците, за да се гарантира истинността и точността на резултатите от теста. Затова е особено подходящ за използване в лабораториите на предприятия, колежи и университети и изследователски институти.

Основни характеристики

1, Усъвършенстван дизайн на оптичния път:
Патентована техника на преобразуване на Фурие на конвергиращата светлина освобождава разсеяната светлина при големи ъгли на разсейване от ограничението на апертурата на лещата на Фурие. Фокусното разстояние е намалено, за да се повиши разделителната способност на инструмента, а пръстеновидната форма на многоелементния силициев фотодиод осигурява събирането на всички светлинни сигнали на частиците, което значително подобрява разделителната способност.

2, Вграден автоматичен модул за мокра дисперсия:
Внимателно подравнихме разбъркващата уредба, ултразвуковия диспергиращ модул и тръбите за циркулация на пробата и ги фиксирахме във вътрешността на инструмента. Такава вградена конструкция ефективно предотвратява нехомогенното разпръскване и утаяването на големи частици, което може да се наблюдава при проектите, при които тези диспергиращи устройства са отделени от инструментите, където тръбите за циркулация на пробата следователно са твърде дълги, Пробата ще бъде достатъчно разпръсната.

3, Необременени техники за монтиране:
Софтуерът за анализ на частици използва уникална техника за непринудено напасване на данни, която разработихме, за да получим данни за реалното разпределение на размера на частиците, това е особено важно за изследователите.

4,Микрокамера за проби (по избор):
Капацитетът на камерата за проби е малък, само 10 ml. Това помага при измерването на скъпи/ценни проби или проби, които трудно се разпръскват в среда.

5, Модерно управление на измерването: (интелигентна операция SOP)
Потребителите могат да извършват всички процедури по измерване, като просто работят на компютъра и имат идеални резултати за много кратко време.

6, Удобна за потребителя операция:
ръчен режим и автоматичен режим, свободно избирайте, за да измервате според характеристиките на пробата. При някои условия (например пробата има неизвестни характеристики или има специални изисквания за измерванията) потребителите могат първо да направят тестово измерване в ръчен режим и след като придобият представа за характеристиките на пробата и условията на измерване, да измерят пробите в автоматичен режим.

7, Напълно автоматично подравняване на светлинния път:
Прецизен четирифазен хибриден стъпков двигател автоматично подравнява оптичния път и може да го регулира във всеки момент, като точността е до 0,1um, Това освобождава потребителите от ръчното регулиране на оптичния път и подобрява точността и стабилността на резултатите от измерването.

8,Бързи измервания:
задайте " автоматичен" режим, всички оперативни процедури се изпълняват автоматично, автоматично подаване на вода, автоматична ултразвукова проба, разбъркване, циркулация, фоново тестване, тестване на пробата, анализ , източване и почистване, което значително намалява времето за измервания, пълният процес отнема само 2 минути.

9, Анализ на данните:
Грешките в данните се отхвърлят и резултатите от измерванията се обработват автоматично. Не е необходима ръчна обработка на данните и изходът е по-стандартен.

Приложение

Winner2000 се използва широко за цимент, керамика, медицина, допинг, бои, подложки, химически продукти, катализатор, бреза, прах, добавки, пестициди, експлозиви, графит, светлочувствителни материали, гориво, метален и неметален прах, калциев карбонат, каолин и други прахообразни материали.

Осигуряване на качеството

1. стриктно спазване на системата за управление на качеството ISO9001-2000.2. строг контрол от закупуването на материали, проверка на процеса до крайния тест за разпределение на размера на частиците.3. отдел за контрол на качеството за изпълнение на разпоредбите за контрол на качеството.
4. само квалифицирани компоненти ще бъдат сглобени и общият лазерен анализатор на размера на частиците трябва да бъде проверен напълно преди продажбата.
5.Лазерният анализатор на размера на частиците ще бъде обработен, за да се предотврати тестът за разклащане преди доставката.

Следпродажбено обслужване

1.Ще бъде предложено видео CD с демонстрация на работата.

2. Предлага се услуга за безплатно обучение.
3. Датата за гарантиране на качеството е 1 година от приключване на плащането, технологичната поддръжка ще бъде осигурена за цял живот. И след това ние
ще съберем разходите, ако предоставим аксесоари за ремонт.
4. Поддръжка при повреда на оборудването, причинена от неправилно боравене (ще бъдат събрани съответните разходи).
5. Ние предлагаме компонентите с благоприятна цена и трайна поддръжка.

Често задавани въпроси

Закупуването на лазерен анализатор на размера на частиците трябва да се знае:

(1) Какви материали трябва да се тестват?
Ако суспензия/емулсия, трябва да се избере течен дисперсионен анализатор на размера на частиците, а някои материали също реагират с вода, така че се нуждаят от течен дисперсионен анализатор на размера на частиците също. Обикновено циментът, металните прахове и материалите с фарамси се нуждаят от сух дисперсионен модел анализатор на размера на частиците.

(2) Какъв диапазон на размера трябва да се тества?
Към момента, въз основа на MIE разсейване, лазерният анализатор на размера на частиците може да тества диапазона на частиците е 0,01um-2000um.
Ако диапазонът на материалите не е толкова широк, например 10um-20um, по-малкият диапазон на разпределение на размера на частиците изберете модел с по-близък обхват, който ще бъде прецизен, не е необходимо да купувате модел с голям обхват.


(3) Каква е диспергиращата среда?
За течните модели обикновено се изисква вода, етанол или органични разтворители като диспергираща среда, за да може пробата да бъде добре диспергирана и да циркулира в лазерния анализатор на частици. За сухите дисперсни модели като дисперсна среда се използва само сгъстен въздух. На пазара сухият лазерен дисперсионен модел струва повече от модела с течна дисперсия, така че ако можете да тествате добре, по-добър е моделът с течна дисперсия.

За повече въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви предоставим най-подходящия лазерен дисперсионен модел!

Срок за изпълнение:
Количество (комплекти) 1 - 2 > 2
Срок за изпълнение (дни) 5 За договаряне
Персонализация:
Персонализирано лого (мин. поръчка 1 комплект)
Персонализирана опаковка (мин. поръчка 1 комплект)
Графична персонализация (мин. поръчка 1 комплект)
По-малко
Подробности за покупката
Защита с

Доставка:

Свържете се с доставчика
за договаряне на подробности за доставката

Плащания:---
Насладете се на криптирани и сигурни плащания Преглед на детайлите

Връщане и възстановяване на суми

За неизпълнени, липсващи или други проблеми с продукта Преглед на детайлите

Възможност за доставка
Възможност за доставка
500 комплекта/комплекта на месец
Опаковка и доставка
Детайли за опаковката
Опаковката на лазерния анализатор на размера на частиците е кутия от шперплат.
Пристанище
Qingdao/Hongkong
Примерна снимка:
package-img
Срок за изпълнение:
Количество (комплекти) 1 - 2 >2
Срок за изпълнение (дни) 5 За договаряне


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Provinz Shandong

Място
Ji'nan

Допълнителна информация