Каталог
Каталог

Високопрецизен лазерен анализатор на частици с мокър лазер Winner 2000ZD с технология за изпитване с три блока

27.08.2023 00:00

Високопрецизен лазерен анализатор на частици с мокър лазер Winner 2000ZD с технология за изпитване с три блока

Отговор на обявата

Описание на продукта

Интелигентният лазерен анализатор на размера на частиците Winner2000ZD/Winner2000ZDE извършва автоматичен тест, автоматично подравняване, автоматично подаване на вода, автоматично източване, автоматично отстраняване на мехурчетата, автоматична ултразвукова дисперсия, автоматично почистване и т.н., наистина осъществява операция с един ключ. Той е оборудван с вградена система за вземане на проби, която ефективно предотвратява проблемите с утаяването на големи частици в циркулационната линия и осигурява висока точност. Приема цялостен принцип за измерване на размера на частиците чрез лазерна дифракция с високочувствителен пръстеновиден фотоелектричен детектор, който подобрява значително точността на теста, оригинално разработена технология за неограничено свободно регулиране на софтуера, вярно отражение на разпределението на размера на частиците, за да се гарантира истинността и точността на резултатите от теста. Затова е особено подходящ за използване в лабораториите на предприятия, колежи и университети и изследователски институти.

Основни характеристики


1, Усъвършенстван дизайн на оптичния път:
Патентована техника на преобразуване на Фурие на конвергиращата светлина освобождава блуждаещата светлина при големи ъгли на разсейване от ограничението на апертурата на лещата на Фурие. Фокусното разстояние е намалено, за да се подобри разделителната способност на инструмента, а пръстеновидният многоелементен силициев фотодиод гарантира, че всички светлинни сигнали от частиците се улавят, което значително подобрява разделителната способност.

2,Вграден автоматичен модул за мокра дисперсия:
Внимателно сме съчетали бъркалката, ултразвуковия дисперсионен модул и тръбите за циркулация на пробите и сме ги вградили в инструмента. Подобна интегрирана конструкция ефективно предотвратява нехомогенното разпръскване и утаяването на големи частици, което се наблюдава при конструкции, при които тези диспергиращи устройства са отделени от инструментите и поради това тръбите за циркулация на пробата са твърде дълги.

3, Неограничени техники на съчетаване:
Софтуерът за анализ на частици използва уникална неограничена техника за напасване на данни, разработена от нас, за да се получат данни за реалното разпределение на размера на частиците, което е особено важно за изследователите.

4,Камера за микропроби (опция):
Капацитетът на камерата за проби е само 10 ml. Това помага при измерване на скъпи/ценни проби или проби, които трудно се диспергират в среда.

5,Усъвършенстван контрол на измерването: (интелигентна работа със СОП)
Потребителят може лесно да извършва всички операции по измерването на компютъра и да получи идеални резултати за най-кратко време.

6,Удобна за потребителя работа:
Ръчен режим и автоматичен режим, свободно избираеми, за измерване според характеристиките на пробата. При определени условия (напр. ако пробата има неизвестни характеристики или специални изисквания за измерване) потребителят може първо да извърши тестово измерване в ръчен режим и след това, след като придобие представа за характеристиките на пробата и условията на измерване, да измери пробите в автоматичен режим.

7,Напълно автоматично подравняване на пътя на светлината:
Прецизен четирифазен хибриден стъпков мотор автоматично подравнява пътя на лъча и може да го регулира по всяко време с точност до 0,1 um. Това освобождава потребителя от ръчното регулиране на пътя на лъча и подобрява точността и стабилността на резултатите от измерванията.

8,Бързи измервания:
задайте " автоматичен" режим, всички работни процедури се извършват автоматично, автоматично подаване на вода, автоматично вземане на проби с ултразвук, разбъркване, циркулация, проверка на фона, изпитване на пробата, анализ, източване и почистване, което значително намалява времето за измерване, целият процес отнема само 2 минути.

9,Анализ на данните:
Грешките в данните се отхвърлят и резултатите от измерванията се обработват автоматично. Не е необходима ръчна обработка на данните и изходните данни са по-стандартизирани.

Спецификация

Име на модела :Winner2000ZDE Winner2000ZD
Стандарт: ISO13320-1:1999, GB/T19077.1-2008, Q/JWN001-2009
Принцип: Принцип на разсейване MIE
Обхват на измерване:
0,1μm-300μm
0,1-40μm/0,6-120μm/1-300μm


Брой канали:
78 броя
76*3 броя
Грешка в точността:
<0,5 % (национален стандартен образец D50 )
Грешка в повторяемостта:
<0,5 % (национален стандартен образец D50 )
Източник на светлина:
Високомощен He-Ne лазер (λ= 632.8nm, P>2MW)
Живот>25000часа

Дисперсия
Метод
Ултразвуков
Честота: 40KHz Мощност: 35W, Време: ≥1S
Разбъркване
Скорост на въртене: 0-3000 об/мин (регулируема)
Циркулация
Номинален дебит: 8L/min Номинална мощност: 10W
Басейн за проби
Обем: 350mL
Микро-
Басейн за проби
Обем: 10mL (наличен)
Режим на работа
Напълно автоматичен и ръчен контрол, свободно избираем.
Изходни параметри
D10,D50,D90,D100,S/V Референтни параметри
Система за оптично калибриране
Напълно автоматична
Скорост на изпитване
<2 мин. за всеки път
Обем
L88cm×W39cm×H46cm
Нетно тегло
41Kg

Приложение

Winner2000 се използва широко за цимент, керамика, медицина, допинг, багрила, подложки, химически продукти, катализатор, коване, прах, добавки, пестициди, експлозиви, графит, светлочувствителни материали, гориво, метален и неметален прах, калциев карбонат, каолин и други прахообразни материали.

Осигуряване на качеството

1. стриктно спазване на системата за управление на качеството ISO9001-2000.2. строг контрол от закупуването на материала до проверката на процеса и до крайния тест за разпределение на размера на частиците.3. отдел за контрол на качеството за изпълнение на разпоредбите за контрол на качеството.
4. Само квалифицирани компоненти се сглобяват и целият лазерен анализатор на размера на частиците трябва да бъде напълно тестван преди продажба.
5.Лазерният анализатор на размера на частиците трябва да бъде тестван за разклащане преди доставката.





Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
山东省

Място
济南市