Каталог
Каталог

Машини за рециклиране на пластмаса

21.07.2023 10:35

Машини за рециклиране на пластмаса

Отговор на обявата

Компанията Hebei Fangtai plastic machinery manufacture Co., Ltd. е основана през 2004 г., която е професионална в областта на машините за обработка на пластмасови отпадъци.

Намираме се в град Баодин, провинция Хъбей, и се радваме на удобен транспортен достъп. Фокусирани сме върху проучването и разработването на нови продукти, за да отговорим на изискванията на пазарите и удовлетвореността на клиентите. Разполагаме с многобройни сили, професионални техници и квалифицирани работници. Отдадени на строг контрол на качеството и внимателно обслужване на клиентите, нашите опитни служители са винаги на разположение да обсъдят вашите изисквания и да гарантират пълното удовлетворение на клиентите. Ние стриктно спазваме стандартите за качество на продуктите, за да произвеждаме и тестваме. Ние сме изцяло ангажирани с производството на технологично напреднали видове PET бутилки / pp pe / Линия за рециклиране на отпадъци за трошене, миене, сушене; многофункционална линия за рециклиране на пластмаса; Всички видове трошачки, миячки, гранулатори, сушилни, машини за премахване на етикети, балировачки, машини за разбиване на бали и други машини за рециклиране на пластмаса. Нашите продукти се продават добре както на вътрешния, така и на международните пазари, преди да ги изнесем в Чешката република, Америка, Русия, Япония, Черна гора, Ливан, Чили, Мексико, Алжир, Етиопия, Нигерия, Египет, Туркменистан, Узбекистан, Тунис, Бангладеш, Индия, Шри Ланка, Малайзия, Индонезия, Йемен, Тайланд, Камбоджа, Пакистан, Йордания, Либия и други страни;

Непрекъснато ще внедряваме модерни международни технологии, за да произвеждаме по-добри продуктови линии. Със солиден бизнес кредит, гарантирано следпродажбено обслужване и модерни производствени мощности, ние сме спечелили репутация сред нашите клиенти по целия свят. Напълно автоматизираните производствени мощности използват най-добрите материали, технологии и човешки ресурси, като всички те са насочени към осигуряване на пълна удовлетвореност на клиентите. Приветстваме ви да се свържете с нас и очакваме с нетърпение да работим с вас! Fangtai plastic machinery поддържа високо темпо на времето, пионерство и иновации, Искрено приветстваме търговци от страната и чужбина да обсъдят бизнеса с нас! Очакваме с нетърпение да обединим усилията си с вас, за да постигнем общ напредък и да създадем блестящо бъдеще!


Отговор на обявата

Категория
Оферти