Каталог
Каталог

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

20.07.2023 14:00

Вакуумно спояване с VVBM 150 на IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Отговор на обявата

Вакуумното спояване е предпочитан термичен метод за съединяване на различни материали, включително сложни материали, като волфрамов карбид, керамика и материали на диамантена основа, като твърди PCD, MCD, CVD и др.

За разлика от други методи, като например запояване с газов пламък, вакуумното запояване е екологично и чисто, тъй като не използва запалими газове или флюси. Консумацията на енергия се следи лесно чрез дисплея на машината.

Този процес обаче е и по-труден, тъй като всеки материал изисква индивидуален избор на тел за спояване и различни параметри на спояване, като например наклон на рампата, време за задържане и рампа за охлаждане.

IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH разработи VVBM 150 - надеждна и способна да работи в Индустрия 4.0 вертикална вакуумна камера с турбопомпа Pfeiffer Vacuum и PLC контролер BECKHOFF, програмиран от IEW за прецизен контрол на температурата. За да се сведе до минимум замърсяването и да се осигури оптимално качество на компонентите, за вакуумна камера се използва тръба от кварцово стъкло без метали. Вакуумната камера с 2 зони позволява хомогенна температура в камерата с отклонение по-малко от 10 °C.

Внимателно регулираните температурни рампи намаляват термичния стрес на запояваните компоненти и процесът на вакуумно запояване може да бъде надеждно възпроизведен. VVBM 150 позволява обработката на няколко вида продукти в един цикъл на запояване, при условие че са с подобни размери, за да се гарантират постоянни резултати от запояването. Цеховите чертежи могат да бъдат зададени към съответните програми и съхранени в устройството, за да се запояват едновременно съответстващи групи продукти.

VVBM 150 се отличава не само с напредналата си технология и прецизност, но и с високата си икономическа ефективност. Възможността за едновременна обработка на няколко типа продукти в един цикъл на запояване увеличава производителността и спестява време и енергия. Надеждната възпроизводимост на процеса на запояване свежда до минимум брака и оптимизира разхода на материали, което превръща VVBM 150 в рентабилно решение за взискателни приложения.

VVBM 150 е резултат от ангажимента на IEW за научноизследователска и развойна дейност и позволява безпрецедентна гъвкавост благодарение на иновативното вертикално разположение на вакуумната камера от кварцово стъкло. Изключително хомогенното разпределение на температурата в камерата осигурява превъзходни резултати при запояване с температурно отклонение под 10 °C. IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH с гордост представя новаторското решение VVBM 150, което издига прецизността, ефективността и цялостното качество на процеса на вакуумно спояване на ново ниво и поставя нови стандарти в индустрията.


 


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Австрия