Каталог
Каталог

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

03.10.2023 03:05

Резервоари за течен азот, резервоари за съхранение на сперма за ветеринарна медицина

Отговор на обявата

Продуктът се използва за дългосрочно съхранение на течен азот и проби и е проектиран така, че да отговаря на нуждите на потребителите на бутилки Dewar. Отворът на резервоара е с жлебове, което е удобно за фиксиране и определяне на позицията на барабаните или кошниците и не е лесно да се смесят пробите; отворът на резервоара може да бъде оборудван със заключващо устройство, което гарантира безопасността на пробите.двуслойната вакуумна структура, изработена от космически алуминий, значително удължава времето за съхранение на течния азот и баланса на вътрешната температура, която може да се използва с аксесоари, а също така има различни обеми и отвори за избор.

Характеристики

1. Изработен от високоякостен аерокосмически алуминий, добро качество и лесен за пренасяне, може да съхранява течен азот дълго време.

2. Широк спектър от приложения, може да се използва за замразено съхранение на семена в животновъдството, може да се използва за медицински изследователски проби и запазване на тъкани, както и да се използва за лечение с общи кожни заболявания, като се използват криогенните свойства на течния азот.

3. Диск за индексиране с жлеб на гърлото за лесно фиксиране на цевта.

4. Барабан от неръждаема стомана с два дизайна на течащо дъно и запечатано дъно, които могат да се използват за различни цели.

5. Тръбата на гърлото е изработена от специален материал от фибростъкло, който има добра устойчивост на ниска температура и запазване на топлината.

6. Конструкция на заключващия се капак, един капак, едно заключване, безопасно и безгрижно.

7. Може да се оборудва със специална транспортна количка, удобна за придвижване на закрито.

8. Петгодишна гаранция на вакуума и перфектно следпродажбено обслужване.

Бутилките Dewar на Tianci KGSQ са специализирани в производството на бутилки Dewar от 13 години, с надежден производствен процес, който гарантира безпроблемното използване на бутилките Dewar. Всички продукти са преминали функционалния тест на Института за наблюдение и контрол на качеството на продуктите. Преминали сме сертификати за качество ISO9001 и EU CE. Ние сме производител, осигуряваме висококачествени продукти и перфектно следпродажбено обслужване, моля, не се колебайте да се свържете с нас.






Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Henan

Място
Zhengzhou