Каталог
Каталог

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

15.11.2023 01:05

Контейнер за сперма с течен азот

Отговор на обявата

Подходящ за лаборатории за изкуствено осеменяване

Бутилките с течен азот на Tianchi са изработени от високоякостен аерокосмически алуминий. Материалът е устойчив на корозия и стабилен и е идеален за съхранение на течен азот. Вътрешността на бутилката за декар е изработена от двуслойна алуминиева сплав с високовакуумен слой в сандвича, а вътрешната облицовка е обвита с топлоизолационни материали, като всички те играят ключова роля при дългосрочното съхранение на течен азот. Устието на бутилката е набраздено, за да се улесни съхранението на кофи или кошове, а капачката на бутилката не е запечатана, за да се избегнат рисковете за безопасността от изпаряването на течния азот. Лабораторната гама от резервоари за течен азот е оборудвана и със заключващи се капаци, за да се гарантира безопасността на пробите.

Характеристики на продукта:

1. Заключващ се и лесен за поддръжка капак.

2. Многопластов, квадратен повдигащ цилиндър за съхранение на по-големи проби.

3. Квадратна пластмасова кутия, предназначена за съхранение на лабораторни проби.

4. Може да бъде оборудвана със специална транспортна количка за придвижване на закрито.

5. Може да се оборудва с аларма за нивото на течността, която автоматично показва температурата в контейнера. При превишаване на диапазона на регулиране на температурата се включва аларма, за да се гарантира безопасността на съхраняваните проби.

6. Контрол на температурата на течния азот за продължителен период от време.

7. Петгодишна гаранция за вакуум

8. Лека, устойчива на корозия конструкция от аерокосмически алуминий

9. По-големи отвори за гърлото на бутилката

10. Лесен достъп до съхраняваните проби

11. Дизайн на кошницата за повече проби.

Деваровите колби Tencent KGSQ са произведени с надежден производствен процес, за да се гарантира безпроблемното използване на Деваровите колби. Всички продукти са преминали функционалния тест на Института за надзор и контрол на качеството на продуктите (PQSIQ). Всички продукти са преминали функционалния тест на Института за надзор на качеството на продуктите и инспекция (PQSIQ). Ние сме производител, осигуряваме висококачествени продукти и перфектно следпродажбено обслужване, моля, не се колебайте да се свържете с нас.







Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Henan