Каталог
Каталог

Shanghai Chenmen Technology Co., Ltd.

Shanghai Chenmen Technology Co., Ltd.

Shanghai Chenmen Technology Co., Ltd.

10.07.2023 00:00

Доставчик на архитектурен модел

Отговор на обявата

Продаваме архитектурни модели по поръчка на клиента в съответствие с CAD чертежа или 3D чертежа, предоставен от клиента.

Shanghai Chenmen Technology Co., Ltd., която се намира в Шанхай, Китай, е доставчик, който се фокусира върху предоставянето на архитектурни модели в мащаб.

Компанията разполага с професионални екипи за проектиране и производство на модели и използва съвременни световни технологии за 3D печат, лазерно рязане и гравиране с ЦПУ, за да предостави на глобалните клиенти пълна гама от решения за архитектурни модели, които включват модели за показване на недвижими имоти, пясъчни маси за търговски и офис сгради, пясъчни маси за градско планиране и промишлени модели. Компанията има богат опит в доставката на архитектурни модели, включително проекти на знакови сгради, проекти на известни предприемачи и проекти, проектирани от известни архитекти, тя успешно е доставила мащабни проекти в много страни или региони, например Китай, Хонконг (Китай), Катар, Сингапур, Тайланд и Съединените щати.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Shanghai / 上海

Място
Shanghai