Каталог
Каталог

Шредер за метал за продажба

10.07.2023 00:00

Шредер за метал за продажба

Отговор на обявата

PSX Линия за раздробяване на скрап 2240-3150KW

Мощността на основния двигател на шредера за скрап (PSX80104/88104) включва главно: 2240KW-3150KW

PSX88104 дължина на цялата линия: 82 m;

Най-широката точка на шредера: 23 m;

Най-високата точка на шредера: 8m

Продажба на метални шредери

Метален шредер, известен също като метална трошачка или машина за рециклиране на метали, е здрава промишлена машина, специално проектирана за раздробяване и намаляване на металните материали на по-малки фрагменти или парчета. Обикновено се използва в операции по рециклиране, площадки за скрап и различни индустрии, които се занимават с метални отпадъци и преработка.

Основната цел на металорежещата машина е да разбива и раздробява големи метални предмети или материали на по-малки, по-удобни за управление размери. Този процес улеснява ефективното обработване, транспортиране и рециклиране на метални отпадъци, както и извличането на ценни метали за повторна употреба.

(Оборудването може да прави обороти под основния двигател или магнитно разделяне и др, а основният двигател може частично или изцяло да потъне под земята, конкретната ситуация се проектира и урежда от нашите инженери в съответствие с действителната ситуация на клиента)

метален шредер Продуктови параметри

Модел
Тип на главния двигател
Ширина на отвора за подаване(mm)
Мощност на главния двигател (kw/HP)
Количество на подаване (T/H)
PSX-2240
PSJ80104
2500
2240KW / 3000HP
40-50 тона/час
PSX-3150
PSJ88104
2500
3150KW / 4000HP
70-100 тона/час


метален шредер Основни характеристики и предимства:

Здрава конструкция: Нашите шредери са изградени от здрави материали и компоненти, което гарантира дълготрайна надеждност и устойчивост на износване. Можете да разчитате, че нашите машини ще осигуряват постоянна и ефективна производителност на раздробяване ден след ден.

Универсални възможности за раздробяване: Нашите шредери за метал са проектирани да обработват широк спектър от метални материали, включително стомана, алуминий, мед, месинг и др. Независимо дали става въпрос за големи насипни предмети или за по-малки парчета, нашите шредери могат ефективно да ги намалят до желания размер.

Висока ефективност на шредериране: С мощни двигатели и прецизни режещи системи нашите шредери предлагат високоскоростна работа и ефективно намаляване на материала. Ще усетите повишена производителност и намалено време за обработка, оптимизирайки цялостния си работен процес.

Решения, които могат да се персонализират: Ние разбираме, че различните индустрии и приложения имат уникални нужди от раздробяване. Ето защо предлагаме персонализирани опции за нашите шредери за метал. Нашият екип от експерти ще работи в тясно сътрудничество с вас, за да адаптира спецификациите на машината, като например капацитет на шредиране, размер на подаваното количество и функции за безопасност, така че да отговарят на вашите специфични изисквания.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Please Select..