Каталог
Каталог

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

05.07.2023 00:00

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Отговор на обявата

Като изпълнител на ECP в Китай, SL Tech се фокусира върху предоставянето на китайски съвременни химически технологии за въглища, нефтохимически технологии и технологии за природен газ, включително технология за водороден пероксид, инсталация за етилов ацетат, инсталация за бутилов ацетат, процес с фиксирано легло, инсталация за водороден пероксид и технология за ММА на глобални клиенти.

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd. (SL Tech) е млада технологична компания, специализирана в предоставянето на услуги по договаряне на EPC и внос и износ на химически инсталации, със седалище в пилотната зона за свободна търговия в Китай (Хубей) и офис в Уси. Също така тя е акционер в Wanian Jinze Electronic Material Co., Ltd. с производствен капацитет от 20 000 тона метилацетат и Henan Bojie Energy Engineering Technology Co., Ltd. Занимава се с десулфуризация на дизелово гориво чрез процес на нехидрогениране.

Ние сме се посветили на предоставянето на китайски модерни химически технологии за въглища, нефтохимически технологии и технологии за природен газ на чуждестранни клиенти, вкл. технология за водороден пероксид, инсталация за етилов ацетат, инсталация за бутилов ацетат, процес с фиксирано легло, инсталация за водороден пероксид.

Същевременно, с все по-нарастващото развитие на китайските химически технологии (някои от тях дори достигат водещо ниво в света) и в зависимост от дългогодишния опит на екипа си в областта на външната търговия с химически заводи, SL Tech също така е посветена на предоставянето на китайски модерни химически технологии за въглища, нефтопродукти и природен газ на чуждестранни клиенти, вкл. технология за водороден пероксид, технология за MMA, технология за превръщане на сингаз в MEG, технология за PO, технология за PPC, технология за UHMWPE, технология за разтворители за електроника и др.




Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай