Каталог
Каталог

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

10.01.2024 01:05

Бутилка с ротационен разтвор за налягане на течен азот

Отговор на обявата

Този продукт се използва главно за пълнене на бутилки с течен азот на лабораторни рояци с течен азот, като се използва малко количество течен азот в контейнера за газифициране и повишаване на налягането в контейнера за автоматично изхвърляне на течност, за да се постигне целта за попълване на течен азот за други контейнери. Серията резервоари за течен азот със самонагнетяване са оборудвани с клапан за повишаване на налягането, клапан за изхвърляне на течността, манометър, предпазен клапан и клапан за изпразване, които имат предимствата на лесна работа и ниска загуба на изпарение на течен азот в процеса на изхвърляне на течността.

Характеристики на продукта:

1. адиабатна конструкция с висок вакуум, осигуряваща ниска степен на изпарение на течния азот за краткосрочно съхранение и транспортиране;

2. висококачествено производство от неръждаема стомана, устойчивост на корозия, висока якост;

3. петгодишна гаранция за вакуум;

4. със защитен работен пръстен;

5. перфектна структура за безопасност;

6. лесна и надеждна работа с вентила;

7. С универсални колелца за лесно придвижване.

Бутилка Dewar TianChi KGSQ се фокусира върху производството на бутилки Dewar в продължение на 13 години, с надежден производствен процес, за да гарантира безпроблемното използване на бутилката Dewar, всички продукти са преминали функционалния тест на Института за надзор и контрол на качеството на продуктите. Преминали сме през сертификати за качество ISO9001, EU CE. Ние сме производител, осигуряващ висококачествени продукти и перфектно следпродажбено обслужване, тъй като може да бъде избрана серия от резервоари за течен азот с обем на налягането, с допълнителна покупка според нуждите, ако имате съмнения, приветстваме вашите запитвания!




Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Henan

Място
Zhengzhou