Каталог
Каталог

HPMC за лепило за плочки

27.06.2023 10:05

HPMC за лепило за плочки

Отговор на обявата

HPMC за лепило за плочки съдържа други добавки, като цимент, пясък и варовик, които могат да увеличат адхезията на керамичните плочки. Лепилото за плочки е нов съвременен декоративен материал, който се използва за лепене на плочки, лицеви плочки, подови плочки и други декоративни материали. Съществуват много видове добавки в лепилото за плочки, но обикновено към лепилото за плочки се добавят добавки от целулозен етер, за да се подобри задържането на вода, сгъстяващият ефект и отвореното време.

Хидроксипропилметилцелулоза за строителството се използва широко в строителството. Например за лепене на плочки, разтвор за плочки.


Предимство

HPMC целулозата има много характеристики, като сгъстяване, задържане на вода, дисперсия, емулгиране, образуване на филм, адхезия, желиране и адсорбция. HPMC има добър ефект в лепилото за плочки, Може да се подобри противоплъзгащата способност, задържането на вода, времето за отваряне, вискозитета и здравината на лепилото за плочки. Благодарение на високата си водна ефективност хидроксипропилметилцелулозата не се нуждае от предварително накисване или навлажняване на плочките и субстратите, което може значително да подобри здравината на залепване. Суспензията може да бъде изградена за по-дълъг период от време, а изграждането е удобно и равномерно. Тя е деликатна и има добри противоплъзгащи свойства. HPMC с уплътняваща, свързваща, диспергираща, емулгираща, PH стойност стабилност, филм, суспензия, адсорбция, гел, повърхностна активност, поддържа функции като воден и защитен колоид.


1. Подобрява характеристиките на задържане на вода и удължава времето за работа.

2. Подобрява якостта на залепване на лепилата за плочки.

3. Подобрява гъвкавостта и деформируемостта на замазката.

4. може да повиши устойчивостта на провисване на лепилата за плочки.

5. Добра якост на залепване, както на дебело, така и на тънко, с намалено свиване и плочки, които не се напукват и не падат под напрежение.

6. Разтворът има по-добра пластичност и гъвкавост, което улеснява строителството и прави работата по-ефективна.


За повече информация, моля, посетете нашия уебсайт.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Hebei

Място
Xingtai