Каталог
Каталог

Машината за опаковане на хардуерни фитинги

21.07.2023 01:00

Машината за опаковане на хардуерни фитинги

Отговор на обявата


Машина за опаковане на мебелен комплект/машина за опаковане на винтове/машина за опаковане на хардуер

Машината за опаковане на хардуерни фитинги е напълно автоматична машина за броене и опаковане, използвана за опаковане на хардуерни фитинги, като пирони, винтове, гайки и болтове, в контейнери или торби. Машината работи, като подава фитингите в бункер, където те се сортират и броят, преди да бъдат разпределени в опаковката. След това напълнената опаковка се запечатва и е готова за изпращане. Използването на машина за опаковане на хардуерни фитинги може да повиши ефективността, да намали отпадъците и да подобри качеството на опаковката на продукта.


Характеристики

1. Според пробата на винта/специалните части, съобразена с вибрационните плочи с устройство за прецизно отчитане, за да се гарантира, че всяка торба е точна и правилна.

2. Приемане на пневматична структура, цялата машина е по-сигурна, стабилна и надеждна.

3. Усъвършенствана PLC система за управление и различни автоматични функции за защита от аларми, удобна за ежедневна поддръжка и намаляване на загубите.

4автоматично завършва цялата процедура по дозиране, пълнене, пакетиране, отпечатване на датата, зареждане (източване) и броене.

5. Уникален дизайн на технологията за уплътняване на опаковката, прави уплътняването хубаво и силно.

6. Оборудвана с ремарке за верижен конвейер, може да се подава ръчно, ако вибрационните плочи са неизползваеми.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Guangzhou