Каталог
Каталог

Купа за супа, хартиени купи с печат по поръчка

26.06.2023 00:00

Купа за супа, хартиени купи с печат по поръчка

Отговор на обявата

Хартиените чаши с печат по поръчка са изработени от хартия от захарна тръстика NoTree или от хартия, сертифицирана от FSC. Освен това те са облицовани с PLA - компостируема биопластмаса на растителна основа. Тези хартиени купички за супа са идеални за сервиране на всичко - от студен сладолед до гореща супа. Повишете разпознаваемостта на марката си с тези поръчково отпечатани купички за изнасяне. Разгледайте и нашите хартиени купички и компостируеми лъжици!

- Предлага се персонализиран печат за купички от 2-32 унции

- Отпечатани с екологични мастила върху хартия от захарна тръстика или хартия със сертификат FSC

- Минимална поръчка от 100 броя (50 броя от 8 унции.)

- Печат в до 6 цвята

- Срокът за доставка е 18-21 седмици.


Изберете Ecopak за несравними решения за нестандартни хартиени купички за супа

Ecopak е вашият надежден партньор за всички ваши нужди от нестандартни хартиени купички за супа. С нашата отдаденост на качеството, устойчивостта и удовлетвореността на клиентите ние гарантираме, че получавате първокласни продукти, които отговарят на вашите уникални спецификации. Независимо дали сте кетъринг бизнес или търговец на едро, нашите преференциални цени, възможности за персонализиране и изключително обслужване ни правят идеалния избор за вашите изисквания за опаковане.


Свържете се с нас днес, за да поискате оферта, да обсъдите вашите нужди от персонализиране или да поръчате комплект с мостри. Позволете ни да бъдем вашият доставчик на хартиени купи за супа по поръчка. Заедно ще издигнем вашата марка и ще окажем положително въздействие върху околната среда!




Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Jiangxi province