Каталог
Каталог

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

29.07.2023 00:00

Морски вентил

Отговор на обявата

Доставчик на морски клапани в Индонезия

Haiying се намира в Циндао, Китай, и е специализиран доставчик на морски клапани. Като най-добър доставчик на морски вентили в Корея, Haiying пренесе своите експертни познания и опит на световния пазар, изграждайки репутация на отличник и надеждна поддръжка на клиентите.

Надеждните, качествени продукти и най-доброто обслужване са нашите постоянни бизнес цели и Najin's Inc. винаги е готова да отговори на всяко искане от страна на нашите клиенти.

Haiying разшири своите възможности от признат лидер в областта на морските вентили, за да включи тръби и фитинги. Бързо разрастващият се бизнес с тръби и фитинги е източник на гордост за Najin Inc. Ние ще продължим да се стремим да задоволяваме нуждите на нашите клиенти с пълна гама от услуги и да развиваме дългосрочни бизнес отношения.



Обслужва следните индустрии

Пивоварни

Нефтодобив

Целулоза и хартия

Минно дело

Храни и напитки

Енергетика

Пречиствателни станции

Стомана



Опитът на Хайин и богатият инвентар от корабни вентили, арматура за кораби и спомагателни продукти ни правят идеалния партньор за вашите морски, корабни и офшорни нужди. В допълнение към типово одобрените корабни вентили, ние предлагаме и вентили, които могат да бъдат тествани под налягане и заверени от класификационните организации



8. двойно ексцентричен бътерфлай вентил


Двойно ексцентричен бътерфлай вентил

Двойно ексцентричният бътерфлай вентил е вид вентил, използван за управление на потока на флуид в тръбопровод. Състои се от кръгъл диск с вал, минаващ през центъра на диска. Дискът е разположен перпендикулярно на тръбопровода и се върти около вала, за да регулира потока на флуида.



Двойно ексцентричната конструкция на този клапан означава, че дискът е изместен от централната линия на тръбопровода, а валът също е изместен от централната линия на диска. Тази конфигурация позволява на диска да се отдалечава от седлото, без да се трие в него, което намалява износването на клапана и подобрява уплътнителните му възможности.



Двойно ексцентричните бътерфлай клапи обикновено се използват в приложения, където се изисква плътно затваряне, като например в нефтената и газовата промишленост, пречистването на води и производството на електроенергия. Те се използват и в ОВК системи и други приложения, където е необходим прецизен контрол на дебита.

Къде се използва двойно ексцентричният бътерфлай клапан?



Двойно ексцентричният бътерфлай клапан обикновено се използва в различни индустрии, като например в химическата, нефтената и газовата, пречистването на водата и ОВК системите. Обикновено се използва за регулиране на потока на флуиди или газове в тръбопроводи. Двойно ексцентричната конструкция позволява по-прецизен контрол на потока в сравнение с други видове бътерфлай клапи, което я прави популярен избор за приложения, които изискват точен контрол на потока. Конструкцията на клапана го прави подходящ и за приложения, при които е необходимо плътно затваряне, тъй като конструкцията свежда до минимум износването на уплътнителните компоненти на клапана.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Qingdao