Каталог
Каталог

Колесен товарач MYZG Q38

24.06.2023 01:00

Колесен товарач MYZG Q38

Отговор на обявата

Машина за челен товарач с всички размери с безплатни резервни части

Q38 е продукт, разработен независимо от MYZG. Той е оборудван с мощен двигател Huadong, висококачествено двойно превключване от разделен тип, задвижване на четирите колела, пълно хидравлично управление, силна мощност, по-висока ефективност и по-силна адаптивност към околната среда.

товарачът Q38 е продукт от висок клас, предназначен главно за товарене и разтоварване на насипни материали. Цялата машина е компактна, гъвкава при работа, с висока работна ефективност, по-подходяща за работа в тесни и малки полета и се използва широко на места като ферми, дървен двор и общинско строителство.

1. Оборудван е с двигател, отговарящ на изискванията на китайския стандарт за емисии II, със силна мощност, нисък шум и надеждна работа.

2използва се едностепенна триелементна хидравлична трансмисия с преобразувател на въртящия момент и осево фиксирана предавателна кутия, с висока надеждност и са удобни за поддръжка; конфигуриран е усилен задвижващ мост MYZG, с голям капацитет на лагеруване, дълъг експлоатационен живот и висока надеждност.

3. използва се пълна хидравлична кормилна система с отчитане на натоварването, с леко и бързо управление и надеждни енергоспестяващи свойства; използва се хидравлична система с работно устройство за пилотно управление, с висока ефективност на работа и е лека и лесна за управление.

4използва се предна и задна подсилена рама, която е преминала 200 000 пъти тестове за повишаване на умората, със силна носеща способност, разумно разпределение на натоварването на цялата машина и добра стабилност.

5. Използва се нова стоманена конструкция на кабината, която осигурява широка видимост, по-голямо работно пространство и добра уплътнителна способност; по желание може да се монтира климатик, който осигурява добър комфорт.

6електрическата система приема високотехнологичен и зрял елемент на електрическата апаратура, което я прави стабилна и надеждна.

7. Капакът на двигателя е проектиран с голяма врата, което го прави по-удобен за ремонт и поддръжка.

8. Кофата е изработена от стърчащ тип режеща дъска. Долната антифрикционна плоча е удебелена, с малко съпротивление при рязане, висок коефициент на пълнота и висока надеждност.

Машините на MYZG се изнасят по целия свят, около 130 страни. използваме марков двигател, съответстващите части на машината са лесни за получаване, а двигателят може да бъде сменен с много марки, като Quanchai, Yunnei, Huadong, Deutz, Huafeng, Huangdong, Cummins, Changchai, Xinchai, Yanmar и др.

MYZG има перфектно следпродажбено обслужване и предоставя едногодишна гаранция.Нашата цена е по-конкурентна, а доброто обслужване се приема добре от клиентите.
Всяка машина, произведена от Mingyu, трябва да премине през няколко строги теста и може да бъде окончателно доставена на клиентите само след като всички тестове са завършени и квалифицирани.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
China

Място
Mingyu Schwerindustrie