Shaanxi Youbio Technology Co.,Ltd
Shaanxi Youbio Technology Co.,Ltd
22.07.2023 01:00
Протеинът от грах е първокласен протеин, изолиран от грах с помощта на усъвършенствани процеси и технологии с ниска температура и ниско налягане. Той съдържа 18 незаменими за човешкия организъм аминокиселини и е пълноценен протеин.
Физични и химични свойства:
Пенообразуването и стабилността на пяната на граховия протеин на прах са тясно свързани с рН, йонната сила, концентрацията, топлинната обработка, степента на денатурация на протеина и вида на протеина. И двете се увеличават с увеличаване на концентрацията. Когато концентрацията достигне 5 %, пенообразуващата му способност е оптимална; стабилността на пяната ще се увеличава с увеличаване на концентрацията, което е особено значимо след 60 мин. Протеинът от грах на прах има оптимална пенообразуваща способност и стабилност на пяната при рН 6, докато и двете ще намалеят при рН, по-голямо или по-малко от; най-лошата пенообразуваща способност ще настъпи при рН 2, а най-лошата стабилност на пяната - при рН 10. Граховият протеин има по-ниска абсорбция на масло при по-високи температури и по-висока абсорбция на масло при по-ниски температури, тъй като вискозитетът на маслото е по-голям при по-ниски температури.
Категория
Оферти
Държава
Китай
Регион
Shanxi