Каталог
Каталог

Производител на Resveratrol

26.06.2023 11:00

Производител на Resveratrol

Отговор на обявата

Ресвератролът е вид нефлавоноидно полифенолно съединение, което е антитоксин, произвеждан от много растения, когато са стимулирани. Той може да се синтезира в листата и кожите на гроздето и е биоактивната съставка във виното и гроздовия сок.



Чистият ресвератрол изглежда като безцветни ацикуларни кристали, без вкус, неразтворими във вода, лесно разтворими в етер, хлороформ, метанол, етанол, ацетон, етилацетат и други органични разтворители, с температура на топене 256-258 ℃ и температура на сублимация 261 ℃. В случай на излагане на алкален разтвор, като амоняк, той става червен, а при излагане на железен хлорид - калиев ферицианид се появява хромогенна реакция. Това свойство е полезно при идентифицирането на ресвератрола.



Естественият ресвератрол има както цис, така и транс структури. В природата той съществува основно в транс конформация. И двете структури могат да се комбинират с глюкоза, за да се образуват цис и транс-ресвератролови гликозиди. Cis и trans-ресвератроловите гликозиди под действието на чревните гликозидази могат да освободят ресвератрол. Под въздействието на ултравиолетовите лъчи транс-ресвератролът може да се превърне в цис-изомер.




Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Shanxi