Каталог
Каталог

Пенообразуваща машина за производство на соле

21.06.2023 00:00

Пенообразуваща машина за производство на соле

Отговор на обявата

Машината за разпенване за производство на солети е един вид оборудване за физическо разпенване, което използва технологията за разпенване със свръхкритична течност, за да инжектира въглероден диоксид или азот като среда за разпенване в оборудването за свръхкритично разпенване, така че газът и разтопената суровина да се смесят напълно и да се разпръснат, за да образуват еднофазен смесен сол, който произвежда голямо количество сол. Спадът на налягането води до отделяне на газа и образуване на голям брой мехурчета. При последващия процес на охлаждане и формоване мехурчетата в разтвора непрекъснато растат и се образуват, като по този начин се получава микроклетъчен пенопластов продукт. Оборудването за свръхкритично разпенване е важно оборудване за осъществяване на този процес. Като професионален дизайнер и производител на оборудване за свръхкритично разпенване, STRENGTH Equipment може да проектира и произведе оборудване за свръхкритично разпенване за масово производство и лабораторни приложения, за да отговори на вашите нужди. Агентът за разпенване на свръхкритичната машина за разпенване може да бъде N2 или CO2, като това зависи от изискванията за разпенващ материал.

Основното оборудване за разпенване на TAIAN STRENGTH е оборудване за разпенване на материали за обувки, оборудване за разпенване на листове и други високотехнологични области на оборудване за физическо разпенване на нови материали. Продуктите за физическо разпенване се използват широко в космическата индустрия, авиацията, високоскоростните железопътни линии, материалите за обувки, опаковъчните материали, спортното оборудване, детските площадки, декорацията за защита на околната среда и други области поради своята защита на околната среда, липса на замърсяване, химически остатъци и миризма.

Предимства на продуктите за разпенване
1. Единичните клетки на физическото разпенване са по-тънки и по-леки.
2. Продуктите с физическо разпенване имат по-добри механични свойства.
3. Продуктите с физическо разпенване са по-рентабилни, с по-малко материали и разградими материали.
4. опазване на околната среда, без замърсяване, без ЛОС.

Материал за разпенване
Различни полимерни еластомерни материали като EVA, TPU, PE, PP, ABS, найлон и др.


Приложение
Суперкритичните физически разпенвани продукти са широко разпространени като материали за обувки, опаковъчни материали, детски играчки, 5G комуникации, подови постелки, моторни превозни средства, авиация, фитнес оборудване, строителни изолационни материали, екологични стикери за стени.




Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай