Каталог
Каталог

Baoding Texcraf New Material Technology Co.,Ltd.

Baoding Texcraf New Material Technology Co.,Ltd.

Baoding Texcraf New Material Technology Co.,Ltd.

23.06.2023 00:00

тъкан от сребърни влакна

Отговор на обявата

Тъканта от сребърни влакна е вид текстил, който се изработва чрез вграждане на сребърни влакна в материала. Среброто има естествени антимикробни свойства, което означава, че то може да убива или да възпрепятства растежа на микроорганизми като бактерии, вируси и гъбички. Тъканите със сребърни влакна често се използват в приложения, където чистотата и хигиената са важни, като например в здравните заведения, спортното облекло и екипировката за работа на открито.



Тъканите със сребърни влакна могат да бъдат изработени чрез различни техники, включително тъкане, плетене и нанасяне на покритие. Сребърните влакна могат да се смесват с други материали, като памук, полиестер или найлон, за да се създаде широка гама от видове тъкани с различни характеристики.



В допълнение към антимикробните си свойства тъканите от сребърни влакна могат да предоставят и други предимства, като контрол на миризмите, отвеждане на влагата и терморегулация. Тези свойства правят тъканите от сребърни влакна популярен избор за облекло и други текстилни продукти, които изискват висока производителност и издръжливост.

За повече информация, моля, посетете нашия уебсайт.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Hebei

Място
No.777 Chaoyang South Street, Baoding City