Каталог
Каталог

За CENTERWAY Centerway Steel Co., Ltd

08.06.2023 00:00

За CENTERWAY Centerway Steel Co., Ltd

Отговор на обявата

Професионален доставчик за интегриране на стоманени тръби от 1996 г.

Centerway Steel Co., Ltd е дъщерно дружество на Allianz Steel Group, специализирано в производството на стоманени тръби и тръбни фитинги, стоманен инвентар, продажби в страната и чужбина. Ние се ангажираме да предоставяме обслужване на едно гише за продукти от стоманени тръби на клиенти от цял свят.

Centerway разполага с водеща технология за производство на стоманени тръби и научни изследвания в страната и чужбина, модерни и пълни съоръжения за тестване .Ние стриктно спазваме системата за управление на качествотоISO 9001 за управление на място, получила еISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, CE, сертификат за кредитен рейтинг на ниво AAA и др. Продуктите ни са инспектирани и одобрени от SGS, BV, MOODY, TUBOSCOPEи други международни авторитетни организации на трети страни

В продължение на години стоманените продукти, доставяни от Centerway, намират широко приложение в инженерни проекти като добив на нефт и газ, тръбопроводен транспорт, изграждане на градски тръбопроводни мрежи, строителство на сгради, крайбрежни и пристанищни съоръжения, строителство на фабрики за храни и лекарства.Нашите партньори са в цяла Югоизточна Азия, Близкия изток, Европа, Африка, Южна Америка, Океания и повече от 100 страни и региони. Ние също така предоставяме много продукти и услуги от стоманени тръби на 500-те най-големи петролни и газови компании в света , EPC компании, като например: PetroChina, Schlumberger, ADNOC, NNPC, ENI, NICO, EGPC, OXY, CCED, OGDCL, PEMEX и др.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
AK

Място
Changsha