Каталог
Каталог

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

07.03.2024 10:00

50L лабораторен резервоар за течен азот с голям диаметър

Отговор на обявата

Бутилката от алуминиева сплав TianChi KGSQ се състои основно от черупка, облицовка, тръба за врата, многослойно адиабатно тяло и носеща цев и др. Корпусът и облицовката на контейнера са изработени от плоча от алуминиева сплав, която има характеристиките на ниско тегло, висока якост при ниска температура и устойчивост на корозия и др. Тръбата на гърлото е изработена от стъклена стомана, която има характеристики на висока механична якост и малка топлопроводимост.

Серията с голям диаметър съчетава предимствата на ниското потребление на течен азот и средния диапазон на капацитета на тръбата за лиофилизация. По-големият диаметър и удобното изваждане на стелажа за лиофилизация са удобни за дългосрочно съхранение на биологични проби и често изваждане на проби.

Многослойното адиабатно тяло използва алуминиево фолио с отлични отразяващи свойства като отразяващ екран и материали с ниска топлопроводимост и ниска степен на изпускане като топлоизолационен материал за намаляване на топлинното излъчване.

Междинният слой между обвивката на съда и вътрешната единична е във висок вакуум, за да се предотврати термичната конвекция на газа, и се използва адсорбент с голям капацитет на адсорбция при ниска температура, за да се гарантира дългосрочно стабилно и надеждно функциониране на съда, а животът на продукта е не по-малко от пет години.

Бутилка Dewar TianChi KGSQ се фокусира върху производството на бутилки Dewar в продължение на 13 години, има надежден производствен процес, за да се гарантира безпроблемното използване на бутилката Dewar, всички продукти са преминали функционалния тест на Института за надзор и контрол на качеството на продуктите. Преминали сме сертификати за качество ISO9001 и CE на ЕС. Ние сме производител, който осигурява висококачествени продукти и перфектно следпродажбено обслужване, моля, не се колебайте да се свържете с нас на







Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Henan

Място
Zhengzhou