Каталог
Каталог

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

02.06.2023 15:00

Какво да правим, когато налягането в бутилката на Дюар е високо

Отговор на обявата

В процеса на използване на бутилките "Деуар" понякога откриваме, че налягането в бутилките "Деуар" се увеличава и се притесняваме за неизправност, какво причинява увеличаването на налягането? Какво трябва да направим?

На първо място, това може да се дължи на малкото количество газ, ако дневната употреба на газ е по-малка от около 2,8 стандартни кубични метра, налягането ще се повиши. На второ място, може да се дължи на препълване, ако се препълни, налягането в бутилката може да се повиши рязко след пълненето и има вероятност от опасност, затова трябва да избягваме препълването. На трето място, това може да се дължи и на неправилна настройка или неизправност на регулиращия вентил за повишаване на налягането. Когато работното налягане надвиши и се поддържа над необходимото налягане след нагнетяване, трябва да пренастроим клапана за нагнетяване до необходимото налягане. Накрая, високото налягане в бутилката на Девар може да се дължи и на загуба на вакуум. Когато по повърхността на бутилката се появи изпотяване или равномерно замръзване, свържете се с производителя, за да се върне във фабриката за ремонт.

TianChi KGSQ Dewar bottle се фокусира върху производството на бутилки Dewar в продължение на 13 години, има надежден производствен процес, за да гарантира безпроблемното използване на бутилка Dewar, всички продукти са преминали функционалния тест на Института за надзор и контрол на качеството на продуктите. Преминали сме през сертификати за качество ISO9001, EU CE. Ние сме производител, осигуряващ висококачествени продукти и перфектно следпродажбено обслужване, моля, не се колебайте да се свържете с нас.









Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Henan

Място
Zhengzhou