Каталог
Каталог

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

10.05.2024 01:05

Какъв вид контейнер се използва за течен азот?

Отговор на обявата

Течният азот е нискотемпературен течен азот с температура -196 градуса по Целзий, който обикновено се използва за запазване на проби, които трябва да се съхраняват активни в нискотемпературна среда, като органи, кръвни проби, сперма, вируси, ваксини и др. Само течният азот не е достатъчен, необходим е и контейнер, който да държи течния азот, докато запазва пробите, а именно бутилката на Дюар.

Бутилката на Дюар има двуслойна структура, като се използва принципът на вакуумната изолация, вакуумният слой между двата слоя за добавяне на изолационни материали, за да се гарантира, че течният азот се влияе по-малко от външната температура, използва се за държане на професионални контейнери с течен азот. Това не само гарантира, че течният азот ще намали изпаренията, но и че ултраниската температура на течния азот няма да повлияе на човешкото тяло, докосвайки бутилката Dewar, за да се гарантира нашата безопасност. В устието на резервоара проектирахме жлеб, в който да се държат кофата и стелажът за замразяване, т.е. контейнерът, който се използва за държане на пробите.

TianChi KGSQ Dewar bottle фокус върху производството на бутилки Dewar в продължение на 13 години, с надежден производствен процес, за да се гарантира използването на бутилка Dewar без притеснения, всички продукти са преминали функционалния тест на Института за надзор и контрол на качеството на продуктите. Преминали сме сертификати за качество ISO9001 и CE на ЕС. Ние сме производител, осигуряващ висококачествени продукти и перфектно следпродажбено обслужване, моля, не се колебайте да се свържете с нас


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Henan

Място
Zhengzhou