Каталог
Каталог

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

30.05.2023 01:05

Променливостта на течния азот в бутилка на Девар е една и съща? Производителят ви казва

Отговор на обявата

Бутилките на Дюар са криогенни контейнери за съхраняване на проби, които се използват предимно в лаборатории, животновъдство и др. Когато купуваме бутилки Dewar, винаги се появява въпросът дали всички бутилки Dewar са летливи в определено количество? Как да определим летливостта на бутилките "Деуар"?

След като научихме за бутилките "Деуар" на TianChi, знаем, че летливостта на бутилките "Деуар" се определя от много фактори, като например външната температура, нивото на вакуума на бутилките "Деуар", размера на бутилките "Деуар", вида на бутилките "Деуар" и т.н., които влияят на летливостта на течния азот. да се получат резултати, които са по-добри от нивото на националния стандарт. "Ако течният азот се изпарява твърде бързо, трябва да помислим дали вакуумът не е в ред" Производителят TianChi казва това. Колкото по-голям е калибърът на бутилката на Деуар, толкова по-бързо се изпарява течният азот, така че изберете различен калибър на бутилката на Деуар, за да я използвате ефективно изцяло в зависимост от размера на пробата. Деваровите бутилки за съхранение имат по-ниска летливост от транспортните бутилки и съхраняват течния азот по-дълго.

TianChi KGSQ контейнерите за течен азот стриктно прилагат спецификацията за качество на "Контейнери за биологичен течен азот GB/T 5458-2012" при производството и всички продукти са преминали функционалния тест на Института за надзор и контрол на качеството на продуктите. Преминали сме сертификати за качество ISO9001 и EU CE. Ние сме производител, осигуряващ висококачествени продукти и перфектно следпродажбено обслужване, моля, не се колебайте да се свържете с нас.




Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Henan

Място
Zhengzhou