Каталог
Каталог

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

26.05.2023 01:00

Бутилка KGSQ Dewar, гарантираща безопасност при транспортиране и безгрижие

Отговор на обявата

Бутилките Девар обикновено се разделят на такива за съхранение и такива за транспортиране. При нормални условия на съхранение е достатъчно да се използват бутилки тип "Деуар", които могат да накарат течния азот да се изпарява по-бавно и да се съхранява по-дълго, но неизбежно ще има транспортни ситуации, как да гарантираме безопасното транспортиране на бутилките "Деуар" и течния азот в бутилките, когато пътуването е неравномерно.

Транспортируемите бутилки "Девар" на TianChi имат специална антивибрационна структура със скоба между вътрешния и външния слой за намаляване на амплитудата на разклащане на вътрешния слой и тръбата на гърлото, която е здрава и издръжлива и не е лесно да се повреди; лекият материал от самолетен алуминий е устойчив на корозия и има силен капацитет за запазване на топлината; вакуумният слой между вътрешния и външния сандвич е запълнен с изолационен материал и е обвит итеративно, като се използва модерна технология, за да се гарантира добро изпарение на течния азот в бутилките "Девар".

Ние сме производителят, всяка бутилка Dewar тук е ръчно изработена във фабриката, след слоеве от процеси и тестове, за да се гарантира, че няма проблем след транспортирането на картонената кутия и напълнената опаковка до вашите ръце. Ние сме гарант, петгодишна гаранция за вакуум, ISO9001, сертификат за качество CE на ЕС.

TianChi KGSQ контейнери за течен азот стриктно прилагат спецификацията за качество на "Контейнери за биологичен течен азот GB/T 5458-2012" в производството и всички продукти са преминали функционалния тест на Института за надзор и контрол на качеството на продуктите. Ние предлагаме висококачествени продукти и перфектно следпродажбено обслужване, моля, не се колебайте да се свържете с нас!







Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Henan

Място
Zhengzhou