Каталог
Каталог

Продавам прясна контейнерна стекаема кутия за съхранение на хладилник Организатор за съхранение на зеленчуци и плодове

30.05.2023 00:05

Продавам прясна контейнерна стекаема кутия за съхранение на хладилник Организатор за съхранение на зеленчуци и плодове

Отговор на обявата

Подробности за продукта
Контейнер за съхранение в хладилника - тази кутия за свежест е проектирана с прозрачна прозрачна стена и вътрешна по-малка филтърна кошница с отвори, за да можете лесно да измивате зеленчуци и плодове. И има капак, за да запази плодовете, зеленчуците, месото и т.н. храната да остане свежа много по-дълго.


Качествен материал - Контейнерът е изработен от PET и PP пластмаса без съдържание на BPA. Материалът е подходящ за съхранение при ниска температура, например в хладилник. Но не го поставяйте в микровълнова фурна.

Мултифункционално съхранение - контейнерът е подходящ не само за зеленчуци и плодове, но и за месо, морски дарове, масло, баклава и сухи плодове - всичко, което искате да съхранявате. Капакът е проектиран с уплътнение, въздухонепроницаем и водонепроницаем, за да се запази свежестта на храната вътре.

Използва се свободно у дома навсякъде- В сравнение с тежките стъклени контейнери, този спестяващ място контейнер също е прозрачен, но лек и лесен за пренасяне. Те са много здрави и издръжливи. Лесни за почистване. Страхотните контейнери за пестене на продукти правят хладилника и дома ви да изглеждат спретнати и организирани.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Zhejiang