Каталог
Каталог

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

22.05.2023 00:00

Автоматично пълнене с течен азот - резервоари за течен азот под налягане

Отговор на обявата

Резервоарите за течен азот се произвеждат за запазване на проби, които изискват нискотемпературна среда, за да останат активни, но дори при прецизен дизайн ръчно произведените резервоари не могат да спрат изпарението на течния азот, което изисква постоянно пълнене на резервоарите с течен азот. Въпреки това, пълненето с течен азот с температура до -196 °C може лесно да причини измръзване на хората. За да реши този проблем, TianChi въведе резервоари за течен азот със самоналягане.

За разлика от обикновените резервоари за течен азот, резервоарът за течен азот със самоналягане се пълни с течен азот автоматично чрез автоматично повишаване на налягането. Вътрешният и външният му слой са изработени от неръждаема стомана, която има отлична устойчивост на корозия и топлоизолация, а вакуумният слой в средата е запълнен с адсорбент, който е тънък вносен многослоен композитен материал без масла и мазнини, с отлична топлоизолация. В същото време клапанът в устието на резервоара контролира изхода на течния азот в резервоара. Когато трябва да напълните течен азот в други резервоари за течен азот, трябва само да отворите клапана за повишаване на налягането и да наблюдавате как налягането в резервоара се увеличава до ≥0,05MPa, след което течният азот може да се напълни автоматично след отвиване на изпускателния клапан, което не изисква човешко изхвърляне и няма да бъде засегнато от електричеството, наистина автоматичен резервоар за течен азот под налягане.

Контейнерите за течен азот на TianChi KGSQ стриктно прилагат спецификацията за качество на "Контейнери за биологичен течен азот GB/T 5458-2012" в производството и всички продукти са преминали функционалния тест на Института за надзор и контрол на качеството на продуктите. Преминали сме сертификати за качество ISO9001 и EU CE. Ние предлагаме висококачествени продукти и перфектно следпродажбено обслужване, моля, не се колебайте да се свържете с нас.




Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Henan

Място
Zhengzhou