Каталог
Каталог

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

19.05.2023 00:00

Как да разбера колко течен азот има в бутилката на Дюар?

Отговор на обявата

Когато използваме бутилки "Дюар" за запазване на проби, течният азот се изпарява в азотен газ по всяко време, така че течният азот в бутилката "Дюар" бавно ще намалява, докато изчезне, но с намаляването на течния азот в бутилката пробите, потопени в течния азот, също ще бъдат засегнати от температурата, така че трябва да се уверим, че количеството течен азот е достатъчно.

На първо място, можем да определим количеството течен азот в бутилката, като претеглим празната бутилка, когато получим бутилката на Дюар, и след това я претеглим отново, след като я напълним с течен азот, и извадим общото тегло на течния азот. След това претегляйте бутилката на всеки 3-5 дни, за да разберете колко течен азот е останал, но този метод отнема много време и обикновено не се използва. Вторият метод е да се вземе солидна дървена пръчка, да се отбележи скалата върху пръчката и да се постави в бутилката на Dewar, а положението на скреж след отстраняването ѝ е височината на течния азот в бутилката. Друг начин е алармата на ТианЧи, която обикновено се използва в лабораториите. Сондата се поставя над пробата в кофата или кошницата за пренасяне и алармата ще се активира, когато течният азот спадне до позицията на сондата, което е удобно и точно за определяне на височината на течния азот. Въпреки това, поради цената на алармата, обикновено е по-лесно и по-бързо да се използва вторият метод, но е необходимо да се вземат защитни мерки за предотвратяване на измръзване.

TianChi KGSQ контейнери за течен азот стриктно прилагат спецификацията за качество на "Контейнери за биологичен течен азот GB/T 5458-2012" в производството и всички продукти са преминали функционалния тест на Института за надзор и контрол на качеството на продуктите. Преминали сме сертификати за качество ISO9001 и EU CE. Ние предлагаме висококачествени продукти и перфектно следпродажбено обслужване, моля, не се колебайте да се свържете с нас.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Henan

Място
Zhengzhou