Каталог
Каталог

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

18.05.2023 00:00

Как правилно да напълним нова бутилка Dewar с течен азот?

Отговор на обявата

В закупените буркани Dewar няма течен азот, а само бутилка, така че как да напълним течния азот правилно и безопасно? След като получите новозакупения буркан, проверете дали има някаква неравност или счупване по външната страна на буркана, дали вътрешността е суха и дали в буркана няма чужди предмети. След като се уверим в това, можем да започнем да пълним течния азот.

Когато пълните течен азот, предварително охладете резервоара, първо налейте малко количество течен азот и след това го напълнете. Течният азот трябва да се пълни на добре проветриво място, по възможност на открито. Ако е необходимо да го направите на закрито, отворете прозорците и вратите, за да поддържате добра вентилация, за да избегнете опасността от ниско съдържание на кислород, причинено от изпаряването на течния азот във въздуха. Пълненето с течен азот трябва да се извършва бавно и в малки количества, за да стане процесът на пълнене по-плавен. Първото впръскване на течен азот трябва да бъде около една трета от обема на бутилката "Дюар", след което резервоарът за течен азот трябва да се остави да се охлади за 24 часа и след това постепенно да се напълни до необходимия обем.

Важно е да се отбележи, че течният азот трябва да се пълни с добра защита, тъй като свръхниската температура на течния азот може да причини измръзване на човешкото тяло.

Контейнерите за течен азот TianChi KGSQ стриктно прилагат спецификацията за качество на "Контейнери за биологичен течен азот GB/T 5458-2012" при производството и всички продукти са преминали функционалния тест на Института за надзор и контрол на качеството на продуктите. Преминали сме сертификати за качество ISO9001 и EU CE. Ние предлагаме висококачествени продукти и перфектно следпродажбено обслужване, моля, не се колебайте да се свържете с нас



Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Henan

Място
Zhengzhou