Каталог
Каталог

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

17.05.2023 00:00

Има ли в нашите резервоари за течен азот течен азот?

Отговор на обявата

Когато сравнявате и купувате резервоари за течен азот, трябва да си зададете следния въпрос: ще се предлага ли резервоарът за течен азот, който купувам, с течен азот като минерална вода? Отговорът е не, резервоарът за течен азот няма да бъде с течен азот.

На първо място, течният азот трябва да се транспортира много внимателно, температурата на течния азот е -196 ℃, ако случайно се разлее по време на транспортирането, може да причини наранявания на хората, което е повече от стойността на загубата. На второ място, ако си купите резервоар за течен азот с течен азот, трябва да се притеснявате дали тръбата на врата няма да се повреди поради разклащане по време на път, а ако тръбата на врата е повредена, резервоарът за течен азот не може да се използва.

Следователно нашият резервоар за течен азот не идва с течен азот, така че откъде идва течният азот? Обикновено течният азот се продава на местните газови пазари и в химическите заводи, но за вашата безопасност не забравяйте да напълните резервоара с течен азот и да внимавате за измръзване. Дори и да не се доставя с течен азот, ние ще включим кофа и защитен капак в зависимост от модела. Ние сме продавач, както и производител, всеки резервоар за течен азот преминава през няколко процеса и строги тестове.

TianChi KGSQ контейнери за течен азот стриктно прилагат спецификацията за качество на "Контейнери за биологичен течен азот GB/T 5458-2012" в производството и всички продукти са преминали функционалния тест на Института за надзор и контрол на качеството на продуктите. Преминали сме сертификати за качество ISO9001 и EU CE. Ние предлагаме висококачествени продукти и перфектно следпродажбено обслужване, моля, не се колебайте да се свържете с нас.







Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Henan

Място
Zhengzhou