Каталог
Каталог

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

16.05.2023 00:00

Как работят бутилките Dewar?

Отговор на обявата

Обикновено купуваме бутилки "Дюар", за да съхраняваме проби, които трябва да бъдат замразени в течен азот, като биологични органи, животинска сперма, кръвни проби, тъкани, ваксини, вируси и др. Може би се чудите дали такъв резервоар наистина може да съхранява течен азот при -196°C и как го прави?

Отговорът е "да". бутилката Dewar на tianChi KGSQ е с двуслойна структура, вътрешният и външният слой са изработени от високоякостен самолетен алуминий, а вътрешният и външният слой са свързани само с тръба на гърлото, която е специална FRP структура с отлична топлоизолация, така че топлината от външния слой трудно може да се прехвърли към вътрешния слой чрез вакуумния слой между двата слоя, което значително намалява скоростта на изпаряване на течния азот и повишава способността на бутилката Dewar да поддържа вътрешната температура.

След това поставяме пробата, която трябва да бъде запазена, в резервоара чрез кофа за пренасяне, покриваме я със специална тапа на гърлото и можем да се възползваме от нискотемпературните свойства на течния азот, за да запазим пробата активна. Важно е при изваждането на пробата да не се задържате твърде дълго в горната част на гърловината на тръбата. Температурата на горната и долната част на тръбата на гърлото е различна и колкото по-висока е температурата, толкова по-висока е температурата, което е неизбежно и нещо, което трябва да контролираме сами.

TianChi KGSQ контейнери за течен азот стриктно прилагат спецификацията за качество на "Контейнери за биологичен течен азот GB/T 5458-2012" в производството и всички продукти са преминали функционалния тест на Института за надзор и контрол на качеството на продуктите. Преминали сме сертификати за качество ISO9001 и EU CE. Ние предлагаме висококачествени продукти и перфектно следпродажбено обслужване, моля, не се колебайте да се свържете с нас.







Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Henan