Каталог
Каталог

ZhuSun Electronics Co., Ltd

ZhuSun Electronics Co., Ltd

ZhuSun Electronics Co., Ltd

15.05.2023 00:00

ZhuSun Electronics: Производител и дизайнер на Ethernet RJ45/SFP/USB конектор и LAN трансформатор.

Отговор на обявата

Основни продукти: RJ45 конектор, LAN трансформатор, SFP конектор, USB конектор и др: 1. 10+ години производствен опит 2. Поддържаме OEM/ODM 3. Сертификат ISO 9001:2008, ROHS, CE, FCC 4. Продукти на индустриално ниво 5. 100% тествани (не само партидни тестове) 6. Гаранция за качество: 5 години 7. EXW цена 8. Кратко време за изпълнение 9. Безплатни проби

Създадената през 2010 г. компания Yueqing ZhuSun Electronics Co., Ltd. е специализирана в разработването, производството и продажбите на комуникационни конектори и компоненти и се ангажира да предоставя на клиентите си цялостни решения за свързване на продукти и приложения. Основните ни продукти включват конектори RJ45, LAN трансформатори, SFP конектори и USB конектори, които намират широко приложение в дънни платки за персонални компютри, комутатори, маршрутизатори, развойни платки, камери, интернет на нещата и други комуникационни съоръжения и области.

Намираме се в Уенджоу, провинция Джъдзян в Китай, с удобен транспорт. Посветени на мощен екип за изследвания и развитие, високо контролирана система за управление на качеството и внимателно обслужване на клиентите, нашите опитни служители са винаги на разположение, за да обсъдят вашите изисквания и да предоставят професионални цялостни решения със силна техническа поддръжка. OEM и ODM поръчките са добре дошли и ние сме в състояние да доставим стоките в кратки срокове. Освен това сме получили сертификати ISO9001:2000, RoHS, CE и FCC.

Продават се добре във всички градове и провинции в Китай, а продуктите ни се изнасят и за клиенти в страни и региони като Германия, Франция, Англия, САЩ, Сингапур, Корея, Канада, Русия, Япония и др. Благодарение на надеждното качество и отличната репутация сме високо ценени от клиентите в страната и чужбина.

Твърдо вярваме, че нашата техническа сила и качествено обслужване ще ни направят постоянен партньор, и сърдечно приветстваме клиентите от страната и чужбина да установят сътрудничество и да създадат заедно с нас светло бъдеще.

 


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Zhejiang

Място
Wenzhou