Каталог
Каталог

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

12.05.2023 00:00

Може ли течният азот в съд под налягане на Девар да навреди на хората?

Отговор на обявата

Много хора имат един въпрос: Опасно ли е да се използва съд под налягане "Дюар"? Вреден ли е газът, отделян от течния азот, за хората? Как да използвате правилно съда под налягане Dewar и все пак да сте в безопасност?

Когато получите съдовете под налягане Dewar, първо трябва да проверите дали те са в добро състояние, дали нямат вдлъбнатини или удари, особено дали вакуумният клапан е непокътнат и дали резервоарът не е заледен. Течният азот постоянно се изпарява в азот, който не е токсичен, така че няма нужда да се притеснявате за вредни ефекти върху човешкия организъм. При пълнене на резервоара трябва да внимавате да не разлеете течен азот през вентилационния отвор или да го разлеете по тялото си, защото температурата на течния азот е много ниска и лесно може да причини измръзване.

Важно е често да проверявате тялото за замръзване и да спрете да използвате резервоара, ако откриете замръзване отвън. Вместо специална запушалка, специалната запушалка TipChiChi на съдовете Деуар отчита изпарението на азота, за да осигури безопасното използване на съдовете Деуар. Другите тапи могат да експлодират, затваряйки Dewar Vessels, оставяйки азота в бутилката без възможност да излезе.


Съдовете под налягане Dewar се доставят директно от производителя, не се притеснявайте за следпродажбеното обслужване, моля, свържете се с нас на





Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
High-tech Industrial Development Zone of Zhengzhou, 289 West Third Ring Road, Building 11, 1305

Място
Zhengzhou