Каталог
Каталог

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

12.05.2023 00:00

"Пролетта" - начало на растежа на производителността на "Медицински изделия"

Отговор на обявата

Китайската индустрия за медицински изделия е важна част от китайската медицинска индустрия.

през последните години, с подобряването на стандарта на живот на хората и стремежа към здравословен живот, индустрията за медицински изделия се развива бързо. Търсенето на високопрецизни метални части за медицински изделия също се увеличи.

По отношение на размера на пазара, размерът на китайския пазар на медицински изделия нарасна значително през последните години. Според данните от проучванията на институциите за пазарни проучвания мащабът на китайския пазар на медицински изделия е нараснал с около 10 % през последните години и се очаква да запази тенденцията на високоскоростен растеж през следващите няколко години.

1. Обща ситуация на пазара

Мащабът на световния пазар на медицински изделия продължава да се разширява. Според статистически данни през 2020 г. световният пазар на медицински изделия е надхвърлил 440 млрд. щатски долара, а през 2030 г. се очаква световният пазар на медицински изделия да надхвърли 800 млрд. щатски долара, като сложният годишен темп на растеж през периода 2020-2030 г. е 6,3 %

Китайският пазар на медицински изделия се развива бързо, а темпът на растеж надхвърля средния темп на растеж в световен мащаб. От 2015 г. до 2020 г. размерът на вътрешния пазар се е увеличил от 312,6 млрд. юана до 778,9 млрд. юана, като сложният годишен темп на растеж е 20 %. Предполага се, че през 2030 г. размерът на пазара ще надхвърли 2,2 трилиона юана, а сложният годишен темп на растеж през периода 2020-2030 г. се очаква да достигне 11 %, което е почти два пъти повече от нивото на световния пазар.

2、Сегмент за продажба и обслужване на медицински изделия

През последните години продажбата и обслужването на медицински изделия се превърна във важен подотрасъл в медицинската индустрия. Тъй като националните политики продължават да се засилват, пазарът ще става все по-стандартизиран, а водещите компании в бранша ще заемат по-голям пазарен дял. В бъдеще сегментът на продажбите на изделия и услугите ще бъде много важен, ако компаниите искат да постигнат по-голям пазарен дял на бъдещия пазар, те трябва активно да коригират стратегията за развитие и да засилят изграждането на услуги.

Тъй като вниманието на хората към здравето продължава да се увеличава, индустрията на медицинските изделия има много широки перспективи за развитие и всички сегменти на медицинските грижи са изправени пред огромни възможности за развитие. За да могат да заемат водеща позиция на бъдещия пазар, съответните предприятия трябва да продължат да работят усилено в областта на технологичните изследвания и разработки, разширяването на пазара и т.н. В бъдеще, с непрекъснатото разработване и пускане на нови продукти, ще продължи да стимулира растежа на пазара на високотехнологични медицински изделия.

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd. работи в индустрията за прецизни части за медицински изделия повече от 20 години, като е специализирана в металургични процеси като шприцване на метален прах, прахова металургия, CNC фрезоване и прецизно леене. Предоставяме разнообразни високопрецизни и висококачествени услуги за персонализиране на части за медицински устройства. Разполагаме с повече от 20 съвременни машини за формоване от различни видове с тонаж от 6Т до 200Т и можем да произвеждаме различни продукти, включително лагери, прецизни зъбни колела и редуктори, продукти от неръждаема стомана, разпределители, направляващи пръти, структурни части и др. в съответствие с изискванията на клиентите. Надяваме се да допринесем за развитието на медицинския бизнес.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Guangdong Province

Място
Shenzhen