Каталог
Каталог

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

11.05.2023 13:30

Резервоар за течен азот

Отговор на обявата

Резервоарът за течен азот е с двуслойна структура, която се различава от термобутилката в живота. Тя е по-прецизна и вакуумът между двуслойната камера от аерокосмически алуминий е по-взискателен.

Резервоарът за течен азот обикновено се използва за запазване на течния азот за по-дълъг период от време, за използване на ниската температура на течния азот за поддържане на пробата в бутилката активна. Тъй като течният азот се изпарява при -196 °C, дори в резервоара за течен азот той постоянно се променя в азот, така че добрият резервоар за течен азот може да направи така, че течният азот да се изпарява по-бавно и да го запази по-дълго. Всеки резервоар за течен азот се произвежда внимателно чрез един процес във фабриката и всеки резервоар за течен азот е тестван за летливост и е по-добър от количеството на изпаренията, посочено в националния стандарт.

При производството резервоарите за течен азот Tianchi KGSQ стриктно прилагат спецификацията за качество на "Контейнери за биологичен течен азот GB/T 5458-2012" и всички продукти са преминали функционалния тест на Института за надзор и контрол на качеството на продуктите. Преминали сме сертификати за качество ISO9001 и EU CE. Ние предлагаме висококачествени продукти и перфектно обслужване след продажбата

Течен азот резервоар фабрика директно, след продажбата carefree, добре дошли да се свържете с нас на


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Henan

Място
Zhengzhou