Каталог
Каталог

R.S. INTERNATIONAL TRADE CO. LTD

R.S. INTERNATIONAL TRADE CO. LTD

R.S. INTERNATIONAL TRADE CO. LTD

03.05.2023 16:00

RS Rock Drilling - Вашето универсално решение за висококачествени инструменти и аксесоари за пробиване

Отговор на обявата

Надеждни и ефективни решения за сондиране в минното дело, строителството и геотехническите приложения

Добре дошли в RS Rock Drilling, вашият източник за всички ваши нужди от инструменти за пробиване. Ние сме специализиран производител на инструменти за пробиване с чук, инструменти за пробиване в дълбочина, сондажни пръти, PDC свредла и различни аксесоари за пробивни инструменти с дългогодишен опит в бранша.

Продукти на RS:

В RS Rock Drilling се гордеем с това, че предлагаме широка гама от сондажни инструменти и аксесоари, подходящи за различни сондажни приложения. Нашите инструменти за пробиване с топ чук са проектирани да осигуряват максимална производителност и ефективност, докато нашите инструменти за пробиване в дълбочина са идеални за пробиване на дълбоки дупки. Нашите сондажни пръти са изработени от висококачествени материали, което гарантира издръжливост и дълъг експлоатационен живот. Освен това нашите PDC свредла са най-новото допълнение към продуктовата ни гама, предлагайки подобрена ефективност на пробиване и по-дълъг живот на свредлата.

RS Technology:

Разполагаме с висококвалифициран технически екип, който е посветен на проектирането и производството на висококачествени пробивни инструменти, отговарящи на индустриалните стандарти. Модерните ни производствени мощности и строгите процеси за контрол на качеството гарантират, че всеки продукт, който напуска фабриката ни, отговаря на нашите стандарти за високо качество.

Услуги на RS:

В RS Rock Drilling вярваме, че удовлетвореността на клиентите е от ключово значение. Ето защо предлагаме всеобхватни следпродажбени услуги, включително техническа поддръжка, продуктово обучение и услуги по поддръжка, за да гарантираме, че нашите клиенти получават максимална полза от нашите продукти.


RS Rock Drilling е вашето универсално решение за висококачествени сондажни инструменти и аксесоари. Независимо дали търсите инструменти за пробиване с топ чук, инструменти за пробиване в дълбочина, сондажни пръти, PDC свредла или аксесоари за пробивни инструменти, ние сме готови да ви помогнем. Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашите продукти и услуги.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Henan

Място
Zhengzhou