Каталог
Каталог

BTMA-Group - Henan Benteng Machinery Co., Ltd.

BTMA-Group - Henan Benteng Machinery Co., Ltd.

BTMA-Group - Henan Benteng Machinery Co., Ltd.

27.04.2023 13:09

преса за масло от семена, мелница за масло, филтър за масло, преса за слънчогледово масло.

Отговор на обявата

Свържете се с нас Аз съм Ivy от Henan Benteng Machine Co., LTD в Китай, професионален масло преса производство в Китай , с повече от 20 години опит. ние сме специализирани в производството на винт масло преса и автоматична масло преса, и хидравлична масло преса и други спомагателни съоръжения, Ние сме лидер на масло преса и масло преса линия с пълен опит от повече от 20 години, ако имате нужда от машината, моля свържете се с нас по всяко време. Нашата масло преса може да се използва за различни маслодайни семена и има висока степен на добив на масло. Гарантираме, че ще ви предложим най-доброто качество и обслужване на най-изгодната цена. На нашия уебсайт има и много новини и промишлени статии.

Ние сме Benteng Machine, лидерът на пресата за масло и линията за пресоване на масло, ако имате нужда, моля, свържете се с нас по всяко време, ние ще гарантираме най-доброто качество и обслужване с най-ниската цена.

1Q: Вашата преса за масло спестява ли електроенергия?

A: Нашата преса за масло е енергоспестяваща. Our production models that 3-5kg/h,8-12kg/h,50-75kg/h,100-200kg/h,200-250kg/h,250-350kg/h,300-400kg/h,350-500kg/h,500-600kg/h,700-1000kg/h. Различните видове масло имат различна мощност, напрежението е 380 V, но можем да го проектираме и на 220 V, 440 V и можем да проектираме според вашите изисквания.

2Q: Добре ли е да се работи с пресата за масло? Спестява ли работна ръка?

О: Нашата преса за масло се нуждае само от един човек за работа, проста и удобна, спестяваща работна ръка. имаме преса за масло за домашна употреба, преса за масло с един винт、автоматична комбинирана преса за масло и хидравлична преса за масло. Така или иначе, тя спестява работна ръка.

3Q:Продуктивна ли е пресата за масло?

A:Разбира се, нашата преса за масло има висок добив на масло, а остатъчното масло е < 6,5%.

4Q:Вашите преси за масло имат ли гаранция за качество и техническа гаранция? Има ли следпродажбено обслужване след покупката?

О:Да, нашето качество е на най-високо ниво, а пресата за масло може да има една година за гаранция след продажбата, разполагаме с професионални инженери, можем да предложим онлайн услуга за поддръжка по всяко време.

5Въпрос: Каква е разликата между единичната преса за масло и автоматичната комбинирана преса за масло?

Отговор: Единичната преса за масло е само преса за масло, автоматичната комбинирана преса за масло е преса за масло с два вакуумни филтъра за масло, прилага се най-новата технология, може да пресова сурово масло и филтрира маслото едновременно, можете да получите чисто ядивно масло директно. и единичната преса за масло, и автоматичната преса за масло могат да се използват за различни маслодайни култури с висок добив на масло, са много популярни сред нашите клиенти.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Henan

Място
Zhengzhou