Каталог
Каталог

Стена за съхранение на енергия ESS 51.2V 100Ah

26.04.2023 01:00

Стена за съхранение на енергия ESS 51.2V 100Ah

Отговор на обявата

Стената за съхранение на енергия ESS на Amp Nova се захранва от най-новата технология за литиево-йонни батерии, като предоставя на потребителите надеждна и екологична система за резервно захранване. Нашата домашна батерия се отличава с елегантен и модерен дизайн, с висока енергийна плътност и възможности за отдаване на мощност, както и с дълъг експлоатационен живот за допълнително удобство и спокойствие.

Нашата ESS използва батерийна система на фосфатна основа, за да сведе до минимум въздействието върху околната среда и да намали риска от топлинно изтичане, като същевременно намалява производствените разходи. В сравнение с други продукти на пазара, при нашата слънчева батерия се наблюдава минимална загуба на капацитет с течение на времето, което гарантира постоянно и надеждно съхранение на енергия за години напред.

С усъвършенствани технологии за преобразуване на енергия и съхранение на енергия, нашата ESS осигурява ефективно кондициониране на енергия за управление на потреблението, изглаждане на възобновяемата енергия и приложения за диспечиране на енергия. Нашето портфолио от литиево-йонни батерии включва клетки, модули, шкафове (вътрешни и външни) и контейнери, като всички те предлагат изключителна мащабируемост и адаптивност за широк спектър от жилищни, търговски и комунални нужди за съхранение на енергия. Изберете ESS на Amp Nova за по-интелигентно и по-устойчиво решение за съхранение на енергия.

Спецификация:

Напрежение на тарифата
48V
48V
Капацитет на тарифата
100AH
200AH
Енергия
4,8Kwh
9,6Kwh
Цикличен живот
6000 цикъла 80% DOD
Живот на конструктора
10 години
Зареждащ ток
50A
100A
Макс.Ток на зареждане
100A
100A
Ток на разреждане
50A
100A
Макс.Ток на разреждане
100A
100A
Температура на зареждане
0~55℃
Температура на разреждане
-20~50℃
Температура на съхранение
-10~45℃
Паралелно свързване
Макс. 15P
Комуникационен порт
RS485/CAN/Dry contact
Дисплей SOC
LED
Дисплей
LCD
Защита
IP30
Сертифициране
CE


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Shenzhen, Guangdong

Място
Shenzhen, Guangdong