Каталог
Каталог

48V литиево-йонна батерия за сървърен шкаф

24.04.2023 17:00

48V литиево-йонна батерия за сървърен шкаф

Отговор на обявата

Батериите за монтаж в шкаф, предлагани от Amp Nova, осигуряват надеждно и ефективно решение за резервно захранване на критични системи. Проектирани с усъвършенствана литиево-йонна фосфатна технология, тези батерии предлагат няколко предимства в сравнение с традиционните батерийни системи.

. Едно от ключовите предимства е по-високата им енергийна плътност, която позволява съхраняването на повече енергия при по-малка физическа площ. Това ги прави подходящи за използване в сървърни помещения и центрове за данни, където пространството е ограничено. Освен това тези батерии са проектирани със здрава конструкция и усъвършенствани системи за охлаждане, за да осигурят оптимална производителност дори при големи натоварвания и екстремни температурни условия.

Батериите за монтаж в шкаф на Amp Nova също така са силно приспособими, с набор от опции за различни нива на мощност, време на работа и свързаност. Това позволява на фирмите да приспособят решението си за резервно захранване към конкретните си нужди, като гарантират, че критичните системи ще продължат да работят в случай на прекъсване на електрозахранването или други смущения.

С продължителност на живота до 10 години при оптимални условия тези батерии предлагат изключителна надеждност и дълготрайност. Фирми от всякакъв мащаб могат да се възползват от усъвършенстваната технология, здравата конструкция и възможността за персонализиране на монтируемите в шкаф батерии на Amp Nova за своите критични нужди от резервно захранване.


Спецификация:

Тип на батерията
LFP-Lithium iron phosphate-LiFePO4
Номинално напрежение
51,2 V (16 клетки)
Номинален капацитет
100Ah
Номинална енергия
5,12 KWh
Размер
W450*H604*D195 mm
Тегло
55 KG
Пределно напрежение на зареждане
57,6 V
Пределно напрежение на разреждане
43.2 V
Стандартен ток на зареждане
20A
Максимален ток на зареждане
80A
Стандартен ток на разреждане
50A
Максимален ток на разреждане
100A
Работна температура
0 - 45 ℃
Функция BMS
Система за управление на батерията (BMS)Вградена, защита по напрежение и ток за презареждане и разреждане , поддържа CAN/RS485/RS232


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Shenzhen, Guangdong

Място
Shenzhen, Guangdong