Каталог
Каталог

The 9 Примери за приложение на NdFeb гумено покритие магнит

26.04.2023 01:05

The 9 Примери за приложение на NdFeb гумено покритие магнит

Отговор на обявата

Магнит с каучуково покритие, известен като водоустойчив магнит, гумиран магнит, магнит с каучуково покритие. Който е изработен от силни неодимови магнити, издръжливи стоманени части и покрит с водоустойчив каучук TPV. Каучуковите магнити осигуряват силна вертикална сила на задържане, както и сила на срязване чрез увеличаване на повърхностното триене. Каучуковото покритие не оставя лесно драскотини.

Каучуковите магнити с каучуково покритие са много популярни в редица индустрии. Продуктът се състои от няколко мощни неодимови магнита, конфигурирани в кръг и обвити в гумен диск. Всяка лепенка за саксия има удобна точка за закрепване в центъра. Магнитите за саксии с каучуково покритие имат точки за свързване с външна резба или вътрешна арматура за куки, отвори или болтове.

Каучуковото покритие спомага за защита на основния материал от корозия, а също така допринася за естетическия вид на продукта. Благодарение на различните характеристики на магнитите с гумено покритие, в днешно време гумираните магнити се използват широко в различни подадени, Следват 9 вида приложения на магнитите с гумено покритие.

1. Управление на кабелите
Когато ви дразнят хаотичните кабели, жици и трябва да ги управлявате с различни куки, които да бъдат нанизани или заварени на стените. Магнитите с каучуково покритие с монтаж на кабелни връзки ще ви донесат най-ефективния начин за тяхното управление. Просто поставете магнита там, където искате, а след това направете кабелите през скобата и работата е свършена.

2. Монтиране на работно осветление
Магнитите с каучуково покритие също могат да се монтират с различни работни светлини на желаното от вас място с отличната си сила на задържане, използвайте ги там, където нямате право да заварявате или пробивате.

3. Инструменти за монтиране на превозни средства
Магнитите с каучуково покритие осигуряват превъзходно задържане чрез увеличаване на повърхностното триене, без да оставят следи или драскотини. Магнити, покрити с гума, за които Контактната повърхност за адсорбиране на магнити е добре защитена от надраскване, Гуменото покритие позволява те да се закрепват и свалят, без да се поврежда боята на автомобили, камиони или каравани. Не е необходимо заваряване и пробиване, Можете лесно да го монтирате или отстранявате бързо, без да повреждате конструкцията.

4.външни камери, сензори и други аксесоари, окачващи
неодимови магнити, са покрити с тънък външен гумен слой, който предпазва магнита от околната среда. Магнитите с каучуково покритие имат разнообразни сценарии за употреба, които могат да се използват при монтаж с фиксиране на камери и други аксесоари, добавят повече удобство в живота.

5. Монтиране на стълби с магнити с гумено покритие
Магнитите с гумено покритие имат добри характеристики по отношение на силата на срязване, така че когато искате да монтирате стълба вертикално, силата на срязване е ключов фактор за осигуряване на безопасността.

6. Окачване на инструменти или други устройства
Тези магнити могат да се използват навсякъде, където пожелаете, за промишлена употреба или в домакинството. Само трябва да сте сигурни, че повърхността за закрепване трябва да е магнитопроводима.

7. Монтаж на магнити с гумено покритие с радиофарове
Нашите висококачествени неодимови магнити се отличават с много висока сила на задържане , когато се използват при монтажа на радиофар на покрива на автомобила, който може да се използва до максимална скорост от 200 км/ч .

8. Използване на магнити за саксии с гумено покритие за окачване на табели
Много супермаркети използват магнити за саксии с гумено покритие за окачване на табели или плакати. Те осигуряват здрава фиксация по време на употреба и могат лесно да бъдат отстранени при необходимост.

9. При тежкотоварни врати и ключалки също се използват неодимови магнити с гумено покритие.
Неодимовите магнити с гумено покритие стават все по-популярен избор за тежкотоварни врати и ключалки. Тези мощни магнити могат да осигурят превъзходна здравина и издръжливост на заключващите системи за врати, както и по-голям обхват на движение и лекота на използване. Освен това гуменото им покритие ги предпазва от атмосферните влияния, което ги прави идеален избор за приложения на открито.

 


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Jiangsu

Място
Kunshan