Каталог
Каталог

Каучукови покрити неодимови магнити

23.04.2023 11:00

Каучукови покрити неодимови магнити

Отговор на обявата

Цветът също играе роля в каучук покрити неодимови магнити

При избора на магнити за конкретно приложение важен фактор е видът на използваното покритие. Магнитите с каучуково покритие предлагат уникални предимства в сравнение с други видове покрития. Различните цветове на гуменото покритие могат да се използват за подобряване на естетиката или за подобряване на работата на магнитите в определени приложения. Освен това тези цветни покрития предлагат допълнителна защита от ултравиолетовите лъчи, което ги прави идеални за приложения на открито.

Тези покрития осигуряват голямо разнообразие от цветове, вариращи от червено и синьо до зелено и жълто и т.н. Различните цветове могат да имат различна употреба в зависимост от приложението. Това ги прави универсални инструменти за различни задачи и индустрии.

WZ Magnetics като производител на магнити с каучуково покритие предлага разнообразни предимства, когато се използват в различни приложения. Гуменото покритие не само допринася за естетическия вид на магнита. Но то също така осигурява високо триене и предотвратява приплъзване или надраскване на контактните повърхности. Освен това гамата от цветове на магнитите с гумено покритие за монтаж, налични за гумените покрития, също играе важна роля в действителните приложения.

Повечето цветове на магнитите с гумено покритие са черни, но не всички цветове на гуменото покритие са черни. Съществуват и други цветове, които могат да бъдат произведени според вашите изисквания, като например син, червен, жълт и оранжев. Белият цвят магнит с гумено покритие се използва най-вече за декорация на таван, бяла дъска и др. Тъй като белият цвят е лесен за съчетаване с други цветове. Червеният и оранжевият цвят се открояват, те могат да се използват на места, които трябва да привлекат нечие внимание.

Тези цветни покрития са съвместими с Rohs & Reach, а също и с ISO-9001 сертифициран производител на магнити с каучуково покритие. Те са също толкова добри, колкото и черните, по отношение на устойчивостта на UV лъчи, свойствата против стареене и др. В състояние сме да направим и други цветове на покритието на гумираните неодимови магнити според изискванията на действителното приложение.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Jiangsu

Място
Kunshan