Каталог
Каталог

Гумено покритие Pot магнити от Китай

24.04.2023 11:05

Гумено покритие Pot магнити от Китай

Отговор на обявата

Каучуковото покритие на магнитите за саксии се нарича още гумирани магнити, които са изработени от силни неодимови магнити, трайни стоманени части и TPV каучук. WZ Magnetics произвежда пълна гама от магнити за съдове с каучуково покритие за задържане и ускоряване без пробиване и заваряване.

WZ Magnetics е доставчик на решения за магнитни продукти, Предоставя различни магнитни продукти/системи/решения, които да заменят традиционните решения в областта на закрепването, фиксирането, задържането и др.

Фокусирана е върху предоставянето на най-добрите магнитни решения за закрепване. WZ Magnetics се гордее, че предоставя висококачествени продукти, които са проектирани така, че да отговарят на нуждите и изискванията на клиентите. Нашата компания се ангажира да доставя правилния продукт в точното време, с ненадминато качество, иновации и обслужване. Имаме опит в осигуряването на пълна поддръжка от създаването на прототипи до партиди и в поддържането на дългосрочно ниво на качество за партиди с големи количества.

WZ Magnetics разполага с опитен екип, специализиран в производството на различни видове постоянни магнити, включително синтеровани и свързани NdFeB, отлети и синтеровани Alnico, синтеровани SmCo магнити и свързани с тях магнитни възли.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Jiangsu

Място
Kunshan