Каталог
Каталог

Текстилни продукти за хотелиерската индустрия

17.03.2023 00:00

Текстилни продукти за хотелиерската индустрия

Отговор на обявата

DPF TEXTILE е водещ производител и износител на висококачествени текстилни продукти за хотелиерската индустрия в цял свят.

Шанхай DPF Textile Co., Ltd е създадена през 2006 г. Един от най-добрите доставчици на едро в Китай. Основната ни дейност е да снабдяваме хотелите и други заведения на местно ниво и по света с всички видове продукти, като например спално бельо за баня/стая/ресторант.

Нашият добре опитен персонал е готов да отговори на търсенето на клиенти в над 100 държави и да им предостави перфесионално обслужване за тяхната нужда да популяризират бизнеса си от 3-5 звезден стандарт.
Нашата фабрика се намира в град Нантун, с площ от 30 000 кв. м. С общо 200 души персонал. Нашата производствена линия използва най-новите технологии в обработката и производството на всички видове тъкани в компютъризирана система за контрол за съвършенство на продукта върху тъкачните станове за кърпи, избелване, боядисване. Всичко се извършва прецизно и в съответствие с продуктовия сертификат ISO9001.

Успешно изнасяме нашите продукти за Азия/Европа/Северна Америка/Южна Америка/Близкия изток/Африка и Океания. Нашата цел е да разширим пазара си до целия свят, до всички страни. Ето защо, можете да се свържете с нас чрез нашия уебсайт или по електронна поща, за да проучим нашия бизнес на вашия пазар и се надяваме скоро да се чуем с вас.


Отговор на обявата

Категория
Контакти

Държава
Китай

Регион
Shanghai