Каталог
Каталог

Asianstar CNC Machining Company

Asianstar CNC Machining Company

Asianstar CNC Machining Company

20.02.2023 14:00

ЧАСТИ ЗА МАШИННА ОБРАБОТКА НА CNC

Отговор на обявата

Asianstar CNC Machining Factory, започвайки от 2005 г., разположена в град Донггуан, провинция Гуандун, Китай, е професионален производител на части за CNC обработка, с дългосрочно развитие, сега имаме повече от 80 служители със съоръжения 135 машини и производствена площ 2500SM.

С нашия опитен екип от умели инженери, ние предоставяме висококачествени персонализирани CNC метални и пластмасови части на клиенти от цял свят в много индустрии. Винаги сме ценени заради високото качество на толерантност и обслужването на едно гише на множество процеси. В момента работим за клиенти партньори от САЩ, Европа, Средния изток и Азия, като подкрепяме проектите на клиентите с отлично качество, най-ниски разходи и бързо време за изпълнение.

До момента предоставяме услуги, включително струговане с ЦПУ, фрезоване с ЦПУ, струговане и фрезоване с ЦПУ, пробиване с ЦПУ, шлифоване, екструдиране на алуминий, коване, изработка на листов материал и др. Прилагаме и различни видове повърхностна обработка на продуктите според изискванията на поръчката.

Материалите, които използваме в процеса на CNC обработка, са предимно метал и пластмаса, като алуминий, месинг, мед, неръждаема стомана, мека стомана, титан, ABS, HDPE, LDPE, PEEK, найлон, PTFE и др. Нашият екип от инженери разбира дълбоко от материали и използваме правилните материали за производство в зависимост от производствените функции. Избираме също така най-добрите производствени решения и инструменти и фрези за уникални материали.

Освен богатия производствен опит, ние също така изградихме строга система за контрол на качеството, за да контролираме качеството на нашите продукти. Разполагаме със система за контрол на качеството, която включва файл за контрол на процедурите за контрол на качеството преди започване на производството, контролира производствената процедура, като стриктно следва подробностите за качеството, и осъществяваме мониторинг на контрола на качеството по време на производствения процес, като в крайна сметка извършваме окончателна проверка на контрола на качеството на всеки елемент преди опаковане. С тази разработена система за контрол на качеството ние сме в състояние да контролираме прецизността на производството и външния вид на продукта в перфектно състояние и да предоставяме на клиентите превъзходни продукти.

 


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Guangdong

Място
Dongguan