Каталог
Каталог

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

26.11.2022 00:00

Машина за ултрачиста вода

Отговор на обявата

Smart-S15/30UF Smart-S15/30 Smart-S15/30UV

Функции и предимства

- Най-малката и компактна лабораторна система за пречистване на вода от чешмяна до ултрачиста вода, която съчетава в едно устройство предварителна обработка, Ro, Di, UV, UF и крайни филтри.

-Цялостният резервоар е изработен от материал за еднократна употреба, формован чрез инжектиране: Полипропилен, за да се предотврати появата на ръжда и да се поддържа чист, в съответствие със стандартите на glp.

-Горният капак на корпуса за предварителна обработка може да се отваря бързо за смяна на касетите, без да се отваря корпусът.

-Системата работи автоматично с електронен сензор за налягане и микрокомпютърно управление.

-Автоматично изключване, когато няма вода, автоматично изключване, когато резервоарът е пълен, и автоматично изключване на водата, когато помпата е изключена, за 24-часова работа.

-Автоматична функция за самоизплакване на ротофилма за удължаване на живота му

-Онлайн измервател на съпротивлението с LCD дисплей с дневна светлина за определяне на качеството на дейонизираната вода или на ултрачистата вода

-С преносима писалка за тестване на tds (общо разтворени твърди вещества)/проводимост със сух елемент за тестване на качеството на захранващата и суровата вода.

-Предлага се опционален външен резервоар за различни изисквания и за осигуряване на достатъчно количество вода.

-Маркучи и адаптери с одобрение на nsf и най-високо качество за намаляване на символичните стойности и осигуряване на качеството на ултрачистата вода

-Дълготрайна предварителна обработка (включително патрони с PP влакна и активен въглен) за ефективна защита на мембраните Ro.

-Модул Ro с мембрани Dow за осигуряване на дълъг експлоатационен живот, стабилна работа и високи скорости на обезсоляване

-4 индивидуални касети за ултрачиста вода с високо полирани смоли осигуряват ултрачиста вода с качество до 18,2 M.cm с минимални нива на TOC и експлоатационни разходи.

-UV лампа с две дължини на вълната (185 и 254 nm) за потискане на бактериалния растеж и намаляване на TOC.

- Модул за ултрафилтрация MWCO 5000D за ефективно елиминиране на ендотоксините за прецизни клетъчни култури и ин витро оплождане.

-(0,45+0,1)um двуслоен PES филтър за дезинфекция на терминала, за да се осигури абсолютно безпрахова чиста вода на терминала.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Provinz Shandong

Място
Jinan