Каталог
Каталог

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

21.03.2023 01:00

Генератор на водородно дишане

Отговор на обявата

Машината е оборудвана със съвременната технология Spe (твърд полимерен електролит), известна още като PEM (протонно-обменна мембрана). Водородът с висока чистота до 99,99 % се произвежда чрез електролиза на чиста вода с много стабилен изходен ток и налягане на водорода. Уредът има голям цифров дисплей: Изходният ток на H2, работните условия на H2, чистотата на H2, с 1 -. 6 часа функция за настройка на времето, дисплей за оставащите часове и минути, функция за аларма за ниско ниво на водата, функция за високо ниво на TDS. Има и режим на заспиване с възможност за използване само на чист водород или на водород и кислород заедно.

Устройството има индикатор за нивото на водата и различни функции за безопасност, които осигуряват безопасно използване. Във вътрешността на машината сме инсталирали високоефективен пречиствател, който пречиства водата, а клиентът трябва да я подменя само след шест месеца. Тези машини с дълъг живот могат да произвеждат водород в продължение на 5 до 10 години без никаква повреда, тъй като се използват само висококачествени части.

Цялата машина е изработена от желязо отвън, което я прави по-стабилна и издръжлива при употреба. Предлага се в два цвята - бял и златист.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Shandong Province

Място
Jinan