Каталог
Каталог

HUBEI QIANJIANG KINGPHAR MEDICAL MATERIAL CO., LTD.

HUBEI QIANJIANG KINGPHAR MEDICAL MATERIAL CO., LTD.

HUBEI QIANJIANG KINGPHAR MEDICAL MATERIAL CO., LTD.

25.10.2022 17:00

KINGPHAR MEDICAL MATERIAL CO., LTD. за МЕДИЦИНСКИ ДОСТАВКИ

Отговор на обявата

Групово предприятие, занимаващо се с тъкане, избелване, производство на медицински консумативи и др.

С повече от 800 души персонал, различни тъкачни машини, сгъвачни машини, шевни машини, стерилни опаковки и машини за превръзки от 500 комплекта, както и линии за избелване на ролки с чист кислород. Производственият ни капацитет за хирургически превръзки/медицински консумативи е повече от 1000 x 40' FCL.

Разполагаме със стандартизирана сграда за производство на медицински консумативи, а контролът на производствената среда се осъществява стриктно съгласно стандартите GMP, FDA, EN, с помещение за почистване от клас 100 000, разумно цялостно подреждане на производството, модерни производствени съоръжения и научно управление.

Всички наши продукти се изнасят в повече от 80 страни и региони, особено в САЩ и Европа, с повече от 200 клиенти, включително някои основни играчи в областта на медицината. Компанията се радва на добра репутация на международния пазар.

Получихме една от наградите "Първите 500 китайски национални бизнес кредитни предприятия", издадени от Китайската асоциация на външнотърговските предприятия, Министерството на търговията на Китайската народна република и Експертния комитет за оценка на кредитната система на китайските външнотърговски предприятия.

 


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
HuBei

Място
Wuhan