Каталог
Каталог

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

  • ISO9001
  • ISO9002

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

  • ISO9001
  • ISO9002

29.09.2022 10:00

Най-добрите производители на автоматични машини за формоване в Китай

Отговор на обявата

ZhuoJie машини за производство и продажба на автоматична машина за формоване, напълно автоматична машина за формоване е вид оборудване за леене на глина пясък, главно за производството на авточасти, капаци за шахти, сив чугун, отливки от сферографитен чугун, като например помпа, висока ефективност, всеки от пясъчната форма за 25 секунди, спестява работна ръка и работник, който да контролира работата на машината, високо качество на продукта, машина, натисната от твърдостта на пясъчната форма, безгрешна кутия.

Linyi Zhuojie Machinery Co., Ltd. се намира в Linyi Mold наука и технологии Индустриален парк, клонът се намира в Suqian, Дзянсу, от създаването си през февруари 2010 г., е ангажиран с предоставянето на по-голямата част от малки и средни предприятия за леене с висока интелигентност, висока надеждност, висока цена изпълнение автоматично формоване оборудване. Фирменият дух на бизнес философията "иновации, хармония и взаимна изгода", винаги се придържа към независими изследвания и разработки и постоянно прилага нови технологии, нови материали, нови процеси в леенето, особено в автомобилните части, хардуерната индустрия, е широко използван и високо признат, продажбите се увеличават от година на година, до 90 милиона юана годишно. Като високотехнологична индустрия, Linyi Zhuojie е установила дългосрочни отношения на сътрудничество с Технологичния университет в Циндао, реализирайки "сътрудничество между училището и предприятието, печеливша за индустрията и университета". Със силната подкрепа на талантите и политиките, продуктите на компанията са спечелили повече от 50 национални патента и са получили "Национална награда за иновации в леярското оборудване" и "SX26070 за автоматично моделиране на пясъка нагоре и надолу и Национална награда за иновации в леярското оборудване", издадена от Китайската асоциация на леярите. Компанията е водеща в модернизирането на националното леярско оборудване.
За да се гарантира високата стабилност на оборудването, ние настояваме да приемем международните доставчици на компоненти, електрическите използват германската Siemens, пневматичните приемат японската SMC, CKD частите, хидравличната система приема германската rexroth, японските изследвания на маслото и т.н., след проверка, пазарно признание и подкрепа, в групата на клиентите промени миналото на порочната конкуренция на цената Води доброкачественото развитие на индустрията за производство на леярско оборудване.
През годините ние не забравяме първоначалното намерение, земни, трудни за изпълнение продукти и услуги, в индустрията, за да спечели репутация. Като доставчици на оборудване, ние знаем, че успехът на всяко постижение от всички клиенти и развитие, следователно винаги ще даде най-голям приоритет на интересите на клиентите, нашите продажби и дизайн персонал ще слушат внимателно вашите искания и предложения, а не на оборудване като крайна цел на продажбите, успех на продажбите, е само началото на нашето обслужване, ZhuoJie след 7 * 24 часа, Осигуряване на доживотна техническа поддръжка на клиентите. Това е увереност в продукта, но и отговорност за клиента. Компанията винаги се е придържала към 100% удовлетвореност на клиентите на целта на услугата, за по-голямата част от новите и старите клиенти, за да осигури по-всеобхватно, внимателно, бързо обслужване. В бъдеще Linyi Zhuojie ще отиде в света с майсторския дух на съвършенство и ще подмлади страната с наука и технологии.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
linyi

Място
Luozhuang Mould Industrial Park